favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Kako je Klemen razvajal svojo "damo" ...

PR, 23.11.2020 17:10:36

Pred kratkim je Klemnova Chilly praznovala rojstni dan, zato jo je radijski voditelj, kot se spodobi, na njen praznik primerno razvajal.

Delite na:
Kako je Klemen razvajal svojo "damo" ...
Klemen in njegova Chilly z rojstnodnevnim darilom Radio Aktual

Praznovanje z veliko začetnico

Klemen pravi, da je Chilly sicer že dama v letih, zato je za rojstni dal dobila kup priboljškov, igračko pujska, ki kruli in tudi žakelj vrhunske hrane, ker je pač dama v letih. »Chilly ima zelo občutljiv želodček in sem res hvaležen, da ni več tistih neprijetnih, nepredvidljivih in trdovratnih ... golobčkov, hehe. In hrane je bila vesela tudi ona,« ponosno pove Klemen.

Kako mu je Chilly ukradla srce?

Klemena sicer njegova Chilly spremlja že vrsto let in si življenja brez nje sploh ne zna več predstavljati. »Čilko je bila v bistvu rojstnodnevno darilo od bivše punce. Šla sva jo iskat in med vsemu preostalimi psički je bila ona tista, ki je na koncu obležala na odeji, ki sva jo imela sabo. V bistvu si naju je ona izbrala,« se spominja voditelja radia Aktual in se ob tem še posebej razneži. »Takrat se mi je to zdelo zares simpatično. Dokler nismo izvedeli, da je bila vedno glavna pri vseh lumparijah in da je redno kradla kavo iz skodelic. No, vseeno bolje kot njena sestrica, ki se je neprestano igrala s kakci,« se nasmeji in doda, da so mu bili od nekdaj všeč večji psi. »Pes mora biti pes, ne pa nekaj med hrčkom in mačjim mladičkom. Če že moram izbrati, bi rekel, da mi je od manjših pasem najbolj pri srcu francoski buldog. Očitno imam nekaj s temi potlačenimi smrčki. Sicer pa so to pregovorno gorenjske pasme. Zakaj? Te pasme so namreč izumili Gorenjci, ko so jih hranili čez šipo. In zato imajo potlačene smrčke,« se nasmeji.

Psi niso njegovi edini spremljevalci

Klemen nam zaupa, da so mu pot križale tudi druge živali in da jih preprosto obožuje. »Med njimi je bila tudi činčila Vicky von Fafnzhnabl (beri: 'fon fafnžnabl'), ki si je ime prav prislužila. Pa papiga, ki smo jo imeli 35 let, imel sem leglo skakačev, še danes pa pri starših živi Zaja, mucka, ki sem jo rešil pred trinajstimi leti,« razkrije Klemen in doda, da je sicer od nekdaj večji ljubitelj psov.

klemen-bunderla, chilly, pes
Klemen in njegova Chilly z rojstnodnevnim darilom
Radio Aktual

Chilly je vse manj razvajena

Za Chilly, ki mu je že takoj ukradla srce, Klemen razkrije, da je vse manj razvajena. »Seveda ima svoj predal s priboljški in igračke, odeje, več prostorčkov in v bistvu ima celo garderobno sobo zase, ko me ni doma. Ampak vseeno ne sme na posteljo, ne sme na kavč. So stvari, ki morajo biti res čiste,« razkrije vedno urejen radijski voditelj in doda, da ima pri te eno izjemo. »Ko je čas za globinsko čiščenje, se lahko pride tudi pocrkljat.«

Dama v letih si zasluži posebno nego

In kaj meni Klemen o številnih storitvah za pse, ki so zadnje čase vse bolj priljubljene? »Pasji frizerji so super. Prejšnjega psička smo redno vozili na frizurice in striženje krempeljčkov. Chilly je za nego zelo nezahtevna dama. Samo krtačenje, kopanje in to je to. Sem pa postal manj impulziven voznik zaradi nje, ker se dama rada vozi in jo sicer premetava v njenem prostoru v avtu. Tudi priboljškov iz pekarne se ne brani, seveda. Obožuje mafine, čeprav realno ... Njej je vseeno, kaj je, pomembno je, da je. Z očmi jemo bolj lastniki, hehe.«