alyssa-schwartz Svet24.si

Vremenarka je med prenosom v živo nenadoma ...

predor, avto, trk, Kroislerwand Svet24.si

FOTO: Zadremal pred predorom in trčil v betonski ...

janez-lavre Necenzurirano

Zdravnika rekorderja dobila 100.000 evrov neto na ...

bacovnik jasa gaber golob pl bobo Reporter.si

Ljubezen nam je vsem v pogubo: žene, ljubice ter ...

klinec Ekipa24.si

Ema Klinec svetovna rekorderka!!! Uh, kakšen ...

Dawid Kubacki Njena.si

Žena skakalca se bori za življenje, zato je ...

ibrahimovic Ekipa24.si

Spisal zgodovino! Legendarni Ibrahimović v knjigo...

Zvezdniki, ki verjamejo v obstoj vesoljcev

Teja Pelko, 05.05.2021 20:21:49

Kar nekaj svetovno znanih obrazov je prepričanih, da v vesolju nismo sami, nekateri pa so imeli z Nezemljani celo bližnje srečanje.

Delite na:
Zvezdniki, ki verjamejo v obstoj vesoljcev
Zvezdniki, ki verjamejo v NLP-je Pixabay/Profimedia

Miley Cyrus
Miley Cyrus
revija zvezde

Ameriška pevka in igralka Miley Cyrus je srečanje z NLP opisala oktobra lani v intervjuju za revijo Interview. »Najboljši opis bi bil leteči snežni plug. Spredaj je imel velik plug in rumeno se je svetil. Videla sem ga leteti, tudi moj prijatelj ga je,« je razkrila Miley in dodala, da je spredaj videla sedeti neko bitje in da jo je to pogledalo, tako da je prišlo do očesnega stika.

Russell Crowe
Russell Crowe
Profimedia

Novozelandski igralec in glasbenik Russell Crowe je marca 2013 posnel dva svetleča rdeča in rumena predmeta, ki sta se premikala po nebu nad Sydneyjem. Posnetek je objavil na YouTubu, ob tem pa zapisal, da je ujel NLP.

Demi Lovato
Demi Lovato
Profimedia

Ameriška glasbenica in igralka Demi Lovato je svoje prepričanje o obstoju vesoljcev razkrila v intervjuju s Sethom Meyersom leta 2014. Dodala je, da je verjame tudi, da bi lahko bile resnične tudi morske deklice. »Verjamem v možnost obstoja morskih deklic, ki so v bistvu vesoljska bitja, ki živijo v delih Indijskega oceana, ki ga še nismo raziskali,« je dejala Demi.

Jaden Smith
Jaden Smith
Profimedia

Ameriški igralec in glasbenik Jaden Smith je svoje prepričanje o obstoju vesoljcev potrdil po razsvetljujočem pogovoru s takratnim predsednikom ZDA Barackom Obamo. »S predsednikom Obamo sva govorila o zunajzemeljskih bitjih. Dejal je, da mi ne more ne potrditi ne zanikati obstoja vesoljcev, kar pomeni, da obstajajo,« je Smith povedal za revijo Wonderland aprila leta 2013. »Če ljudje mislijo, da smo edini ljudje, ki živijo v tem vesolju, potem je nekaj narobe z njimi,« je še dodal.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence
Profimedia

Ameriška igralka Jennifer Lawrence je svoj strah pred nezemljani delila v oddaji The Late Show with Stephen Colbert decembra 2015. »Glede na zgodovino se bomo pobili med sabo, ko se bomo našli. Dvomim, da bodo vesoljci rekli: 'O, super! Dajmo se razumeti.' Lahko, da ne bodo. Lahko se zgodi, da nas bodo želeli uničiti. Ste videli film s Tomom Cruisom? Včasih pogledam gor k zvezdam in pomislim: O, vau. O, bog.«

Dwayne 'The Rock' Johnson
Dwayne 'The Rock' Johnson
Profimedia

»Prepričan sem, da nismo edini. Misliti to bi bilo arogantno,« je v intervjuju za Vice junija 2016 izjavil ameriški igralec Dwayne 'The Rock' Johnson.

Halle Berry
Halle Berry
Profimedia

Ameriška igralka Halle Berry je julija 2014 Davidu Lettermanu dejala, da ne verjame, da je človeštvo edina oblika življenja v vesolju.

Zayn Malik
Zayn Malik
Profimedia

Britanski glasbenik Zayn Malik je julija 2016 za revijo Glamour razkril, da se je skupino One Direction odločil zapustiti po obisku vesoljca. »Vesoljec je z mano govoril v sanjah,« je izjavil zvezdnik.

Katy Perry
Katy Perry
profimedia

Ameriška glasbenica in igralka Katy Perry je svoje prepričanje o obstoju vesoljcev pojasnila za revijo GQ. »Verjamem v obstoj vesoljcev. Kadar pogledam v nebo, si rečem: 'Za kako zelo pomembne se moramo imeti, če mislimo, da smo edina oblika življenja?'« je svoje prepričanje utemeljila zvezdnica.

Tom Cruise
Tom Cruise
Profimedia

Ameriški igralec Tom Cruise je aprila 2013 za časnik The Sun izjavil, da ne moremo izvzeti obstoja življenja na drugih planetih. »Bilo bi malo arogantno misliti, da smo edini v vseh vesoljnih galaksijah. Nikoli pa nisem nikogar srečal,« je dodal.

Alicia Keys
Alicia Keys
Profimedia

Ameriška glasbenica Alicia Keys ni samo prepričana, da vesoljci obstajajo, ampak meni, da smo se z njimi srečali že vsi. »Prepričana sem, da ste videli NLP. Ali nismo vsi ponoči videli nekaj leteti po nebu, kar ni imelo oblike letala?« se je za BuzzFeed oktobra 2013 vprašala Alicia.

January Jones
January Jones
Profimedia

Podpis Ameriška igralka January Jones, ki je zaslovela s serijo Oglaševalci, je januarja lani v oddaji Jimmy Kimmel Live dejala, da verjame v obstoj vesoljcev. Enkrat v dvajsetih letih je na polju v Iowi celo opazila neznani leteči predmet (NLP). »Zagotovo je bila vesoljska ladja,« je prepričana zvezdnica.

Kurt Russell
Kurt Russell
revija zvezde

Podpis Tudi ameriški igralec Kurt Russell je videl NLP, o čemer se je razgovoril novembra 2018 v oddaji Jimmy Kimmel Live. »Letel sem in v bližini letališča sem videl svetlobo v obliki trikotnika. Leta kasneje sva z Goldie doma gledala oddajo o NLP-jih in največkrat opaženi pojav vseh časov je bil ta v Phoenixu. Gledal sem oddajo in rekel: 'Čakaj malo, to je ta noč, ko sem pristajal v Phoenixu',« je dejal zvezdnik.