korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

Simona Weiss Njena.si

Simona Weiss bi postala babica

doncic Ekipa24.si

LUKAAAA! To se zgodi, ko na sceno stopi SLOVENEC! ...

Zaljubljena je v duha viktorijanskega vojaka

kl, 28.10.2021 08:00:26

Britanska pevka je na televiziji opisala svojo ljubezensko afero z duhom.

Delite na:
Zaljubljena je v duha viktorijanskega vojaka
Brocade trdi, da ljubi duha viktorijanskega vojaka YouTube/zajem zaslona

Pred kratkim smo pisali o ženski, ki pravi, da je reinkarnacija Marilyn Monroe in je poročena z nikomer drugim kot duhom Michaela Jacksona. Naj se sliši še tako čudno, vendar ni edina, ki ima ljubezensko erotični odnos z duhom.

Pred dnevi je na britanski televiziji ITV bila gostja britanska pevka in glasbenica Brocade, ki je v jutranji oddaji opisala svojo ljubezensko razmerje z duhom viktorijanskega vojaka po imenu Eduardo.

"Začelo se je kot v pravi grozljivki," v pogovoru z voditeljema pripoveduje Brocade. "Najprej sem se sprla s svojo najboljšo prijateljico. Potem pa se je ponoči razbesnela nevihta. Grmelo je in se bliskalo, jaz pa nisem mogla zaspati. Premlevala sem o prepiru in o svojih odnosih s prijatelji. Nenadoma pa sem v bližini srca začutila nenavadno toploto," pravi.

Ni šlo za bolečino, pač pa za občutek vročine, ki se je začel pomikati navzdol proti nogam, dokler ni "izginil" pri njenih stopalih. "Nisem vedela, kaj se dogaja. Kar same od sebe so mi po licih začele teči solze," pravi Brocade. "Hotela sem prižgati nočno svetilko. Ko pa sem segla proti njej, je bilo, kot bi mojo roko zgrabila druga roka. Postalo me je strah, ker sem mislila, da je še nekdo v sobi. Nekako mi je le uspelo prižgati svetilko, takrat pa je mimo mene nekaj hušknilo. Hotela sem zakričati, vendar nisem mogla. Samo solze so mi tekle po licih."

"Nenadoma pa se je vse umirilo. Sedela sem v postelji in se spraševala, kaj se je zgodilo," opisuje dogodek. Potem ji je uspelo zaspati in naslednji dan se ji je vse skupaj zdelo kot nočna mora.

brocade, duh, itv
"Poskušam racionalizirati stvari, vendar logične razlage ne najdem," pravi Brocade
YouTube/zajem zaslona

OD STRAŠENJA DO LJUBEZNI

Vendar pa je duh ni prenehal obiskovati. "Kako pa se je zgodilo, da je postal tvoj fant?" je pevko vprašal voditelj. "Počasi je najin odnost prešel na drug nivo," pravi Brocade. "Poskusila sem z duhom vzpostaviti stik, zato sem ga spraševala, kdo je. In nekega dne se mi je zazdelo, kot da mi je nekdo nekaj zašepetal v uho." Tako je izvedela, da je duhu ime Eduardo in da je bil vojak v času, ko je Britaniji vladala kraljica Viktorija in da je umrl v nesreči, ko je padel v vodnjak, star 35 let.

Sčasoma je tudi njun odnos postal bolj prijateljski. Zdaj jo obiskuje že poldrugo leto in njegovo prisotnost ponavadi čuti kot objem okoli pasu ali kot nežen dih na licu. In vanj se je tudi zaljubila. Včasih skupaj večerjata ob svečah in se pogovarjata. Eduardo pa je tudi ljubosumen, posebej kadar Brocarde gre od doma, da bi se srečala s prijatelji, pa tudi, kadar piše pesmi o kakšnem moškem. "Če preneham s pisanjem in papir pustim na mizi, ga, ko se vrnem, najdem zmečkanega in z razmazanim črnilom po besedilu," pravi.

"Seveda se velikokrat sprašujem, za kaj gre pri vsem skupaj," še pravi Brocade. "Poskušam racionalizirati stvari in se sprašujem, če le ne gre samo za mojo domišljijo, vendar prave logične razlage ne najdem."

Celoten pogovor si lahko ogledate tukaj (v angleščini):