900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Zakaj je TA FOTOGRAFIJA tako GROZLJIVA?

kl, 13.09.2021 17:45:11

Na videz lepa fotografija dekleta, ki občuduje naravo skriva za seboj nadvse temno zgodbo.

Delite na:
Zakaj je TA FOTOGRAFIJA tako GROZLJIVA?
Zadnja slika Jolee Callan, ki jo je posnel njen morilec nekaj minut pred umorom. Instagram

Jolee Callan je imela vse življenje pred seboj. 18-letnica je imela novega fanta in se je pripravljala na odhod na fakulteto. Še pred tem se je s fantom dogovorila, da gre z njim na nekajdnevni pohod.

Ta izlet naj bi Jolee in njen dve leti starejši fant izkoristila, da bi razčistila svoj odnos in njuno prihodnost. Po pripovedovanju njenih prijateljev, je bil Loren Daniel Bunner zelo posestniški in je zahteval, da se Jolee druži samo z njim in njegovimi prijatelji. Jolee je že nekajkrat prej poskušala končati njuno zvezo, a jo je Loren prepričal, da ostane, ker je grozil, da bo naredil samomor.

jolee-callan-selfie Instagram.jpg
Jolee Callan
Facebook

GNUSNI UMOR

3o. avgusta 2015 se je par odpravil na pohod po naravnem rezervatu Cheaha v Alabami. Loren je celo njuno dogodivščino tudi fotografiral in slike objavljal na svojem Instagram profilu. Objavil je štiri slike. Zadnja je bila fotografija Jolee, ki je stala na robu klifa in zraven dodal pripis: "Oh, saj veste, samo občudujem okolico". Samo nekaj minut za tem jo je s puško od zadaj ustrelil v glavo.

Vendar samo ta strel zanj ni bil dovolj. Ko je Jolee padla na tla, jo je obrnil na hrbet in jo še enkrat ustrelil med oči. Potem je njeno truplo potisnil s klifa v 12 m globoko globel. Po tem gnusnem dejanju je poklical policijo in mirno dejal: "Želim se predati zaradi umora moje bivše punce Jolee Callan, ki se je zgodil maloprej na Gori Cheaha." In mirno je tudi počakal, da je policija prišla.

Loren Bunner.JPG
Loren Bunner po izreku sodbe
Clay Times Journal

SKORAJ SE JE IZVLEKEL

Na sojenju nekaj mesecev kasneje, se je Loren zagovarjal, češ da sta on in Jolee sklenila samomorilski pakt, ki pa ga on, potem ko jo je umoril, ni zmogel dokončati. Odvetnik ga je poskušal tudi izvleči z neprištevnostjo zaradi psihične motnje, zaradi česar bi mu kot mladoletnemu dosodili največ 3 leta zapora, vendar sodnik in porota nista verjela njunim trditvam. Lorenu so sodili kot odraslemu in na koncu je po dveh letih sojenja bil spoznan za krivega in obsojen na 52 let zapora.