Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Vedno poglej pod posteljo - lahko si rešiš življenje!

M.K., 21.07.2021 11:00:00

Ko se je Dora tisto noč odpravila spat, si niti v najbolj divjih sanjah ni predstavljala, kaj jo čaka pod posteljo...

Delite na:
Vedno poglej pod posteljo - lahko si rešiš življenje!
Enostavno dejanje, ki vam lahko reši življenje. Shutterstock

Darrell in Dora sta bila sveže poročena in prvič živela v lastni hišici. Otrok še nista imela in Darrell je velikokrat moral delati v nočni izmeni, Doro pa puščal samo doma. Njegova sestra, Dorina svakinja Rose, je večkrat prihajala k njej in ji delala družbo ob dolgih večerih. 

Nekega dne se je Dora, takrat še v svojih dvajsetih, za spremembo odločila, da se bo odpravila spat nekoliko prej. Načrte o zgodnjem odhodu v posteljo pa ji je prekrižala Rose, ki je prišla na obisk. Rose je imela svoj ključ in zato naravnost vstopila v hišo, potem pa glasno zaklicala svakinjino ime, da bi preverila, kje se nahaja. “Sem v postelji, pridi sem,” je prav tako glasno odvrnila Dora.

Ko je Rose vstopila v spalnico, se je začela nenavadno obnašati in prijateljico prosila, naj vstane in pride pomagat v kuhinjo. Dora je bila že pripravljena na spanje, zakopana med odeje in si res ni želela vstati. Ker pa svakinja kar ni odnehala in naprej zatrjevala, da je opravilo v kuhinje zelo nujno, ji je ustregla. 

Dora je vstala in sledila Rose v kuhinjo. Ko sta zakorakali čez prag ji je svakinja v paniki in s solzami v očeh zašepetala: “Pod tvojo posteljo leži moški.”

pošast-pod-posteljo, groza
Boste danes pogledali pod posteljo?
Shutterstock

Dora ji sprva seveda ni verjela, a ko je videla grozo v njenih očeh, jo je preplavil strah. Skupaj sta se odpravile do sosedove hiše in poklicali policijo, ki je hitro prišla na kraj dogajanja in v omari našla moškega, ki se je skrival z mesarskim nožem

Če Rose ne bi tako pametno in vztrajno ravnala in prišla točno ob pravem trenutku, bi se Dori najverjetneje zgodilo kaj zelo krutega in bi jo mož ob prihodu iz službe našel brez življenja.

Zato nikar ne vztrajajte, da je preverjanje temnega prostora pod posteljo namenjeno izključno otrokom, da se prepričajo da tam ni pošasti. Nemalokrat se tam skriva najbolj zlovešča pošast od vseh - človek