Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Več kot 1000 m2 ledenih površin vabi na streho ALEJO SKY vse dni v tednu

Oglasno sporočilo, 23.11.2022 16:29:22

Veseli december je tu, zato je prav, da se veselite tudi vi.

Delite na:
Več kot 1000 m2 ledenih površin vabi na streho ALEJO SKY vse dni v tednu

V ALEJI so poskrbeli, da bodo prazniki res pravljični, zato so predvideli raznoliko dogajanje, ki bo na vaš obraz privabilo nasmešek. »Vsi ljubitelji drsanja boste lahko v tem malem raju nad mestom drsali na pravljično okrašenem drsališču na ALEJI SKY in občudovali tudi razgled na okolico. ALEJA je edino nakupovalno središče z drsališčem na strehi, ki je veliko kar 1000 m2, ima 140 m dolge ledene steze in bo obratovalo vse do konca tega leta,« je med drugim izpostavil Toni Pugelj, direktor ALEJE. Od danes je odprto od ponedeljka do petka od 10. do 21. ure in ob nedeljah in praznikih od 11. do 21. ure. Poleg se boste lahko v čarobnih hiškah okrepčali z vročim čajem in s kuhanim vinom.

Direktor ALEJE Toni Pugelj (Foto Robert Krumpak).jpg

V tem času lahko obiskovalci pričakujejo tudi pester program na drsalkah. Za najmlajše se bo dogajalo ob sobotah od 17. ure dalje, vsi ostali pa se boste lahko v disco ritme z DJ-jem zazibali v poznejši večerni uri. Ob nedeljah bo drsališče postalo učilnica na prostem, saj se boste lahko s Pino Umek in prijatelji učili drsati. Drsanje je odlična ideja za preživljanje kakovostnega časa z družino in je tudi zelo primerno za rekreacijo na prostem. Tako vstopnica za drsanje, kot tudi magični darilni bon Desetak sta lahko zelo primerna za darilo. Na blagajni drsališča so vam na voljo darilni boni za otroško, odraslo in družinsko vstopnico za drsanje, na info točki pa Desetaki.

V petek je ALEJA prižgala tudi praznične luči, s čimer so vstopili v prednovoletno dogajanje in kampanjo Lej, čudeži res obstajajo. Z aktivnostmi vas bodo popeljali v svet čarovnije in sanj, kjer boste ponovno pričeli verjeti v neverjetne stvari. Pričakujejo vas z očarljivo okrasitvijo notranje in zunanje dekoracije z več kot 300.000 prazničnimi lučkami in božično-novoletnim sejmom.

Vsi ljubitelji drsanja.JPG

Do konca leta se bodo zvrstili tudi številni zanimivi dogodki in aktivnosti, med katerimi bo tudi obisk Miklavža in Božička. Prvi dobri mož vas bo obiskal v ponedeljek, 5. decembra, ob 17. uri. Z njim bodo prišli tudi parkeljni, ki bodo za obiskovalce pripravili prav posebno predstavo. Prav tako pa se boste lahko na lastne oči prepričali, če Miklavž in njegovi spremljevalci znajo drsati, saj se bodo preizkusili tudi na drsalkah. Od srede, 7. decembra, bodo na osrednjem prostoru imeli tudi Božičkovo dnevno sobo, kjer se boste lahko slikali z Božičkom ali igrali interaktivne igrice ter predvsem uživali v neskončnem svetu LEGO kock. Vedno razigrani in nasmejani Božiček vas bo v ALEJI obiskal, še preden se bo odpravil na pot okoli sveta. Pridite v ponedeljek, 19. decembra, ob 17. uri se fotografirajte z njim v njegovi sobi in spoznajte njegova nagajiva škrata. Mogoče izpolni željo prav vam.