korupcija Svet24.si

Slovenija glede zaznave korupcije tik pod vrhom

Izanka prometna nesreča Svet24.si

V celjskem zaporu naj bi si sodil morilec ...

tonin voijaki vaja Reporter.si

Minister Tonin pod trumo vojakov: mu res ni ...

Poškodovana ograja Svet24.si

FOTO: Ugotovili, kdo je v Radljah ponoči ukradel ...

aleš-hojs Necenzurirano

Hojs ima novo divizijo za tajno prisluškovanje

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Big Foot Mama 1 Odkrito.si

BIG FOOT MAMA: »Počutili smo se, kot da bi nam ...

V Cityparku jutri na novo odprtih veliko trgovin!

Oglasno sporočilo, 16.12.2020 11:00:32

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku bo od jutri zjutraj skladno s tem, ko je vlada omilila nekatere ukrepe, spet odprtih veliko prodajaln.

Delite na:
V Cityparku jutri na novo odprtih veliko trgovin!

Citypark obratuje od ponedeljka do sobote od 7. ure do 20.45. Megamarket Interspar, Primark in drogerija DM se odprejo že ob 7. uri, večina ostalih prodajaln, ki lahko obratujejo, pa svoja vrata odpre ob 8. uri.

Na novo so odprte prodajalne z oblačili in obutvijo, prodajalne s športno opremo, cvetličarna, čistilnica in pralnica ter frizerska salona. Ves čas pa že odprte: Sanolabor, Sensilab, L'Occitane, Lekarna Ljubljana, SKB banka, optika Morela, trgovina za male živali Sitipet, čajnica Cha, Bottega Verde. Vse delovne čase lahko obiskovalci najdejo na spletni strani www.citypark.si.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.