Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

V Cityparku jutri na novo odprtih veliko trgovin!

Oglasno sporočilo, 16.12.2020 11:00:32

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku bo od jutri zjutraj skladno s tem, ko je vlada omilila nekatere ukrepe, spet odprtih veliko prodajaln.

Delite na:
V Cityparku jutri na novo odprtih veliko trgovin!

Citypark obratuje od ponedeljka do sobote od 7. ure do 20.45. Megamarket Interspar, Primark in drogerija DM se odprejo že ob 7. uri, večina ostalih prodajaln, ki lahko obratujejo, pa svoja vrata odpre ob 8. uri.

Na novo so odprte prodajalne z oblačili in obutvijo, prodajalne s športno opremo, cvetličarna, čistilnica in pralnica ter frizerska salona. Ves čas pa že odprte: Sanolabor, Sensilab, L'Occitane, Lekarna Ljubljana, SKB banka, optika Morela, trgovina za male živali Sitipet, čajnica Cha, Bottega Verde. Vse delovne čase lahko obiskovalci najdejo na spletni strani www.citypark.si.

Še vedno je v Cityparku na prvem mestu varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Varnostna služba stalno spremlja in nadzoruje, ali ljudje nosijo maske in vzdržujejo varnostno razdaljo, prav tako spremlja število obiskovalcev v nakupovalnem središču.