Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Nekaj nenavadnega se pojavlja nad Ukrajino

u.k., 28.09.2022 05:18:18

Ukrajinski astronomi poročajo, da "povsod" vidijo NLP-je

Delite na:
Nekaj nenavadnega se pojavlja nad Ukrajino
Mnogi se sprašujejo, kaj je to .... YT

Študija, ki jo izvajajo astronomi z Glavnega astronomskega observatorija (MAO) Nacionalne akademije znanosti Ukrajine, uporablja dve meteorski postaji v Kijevu in vasi Vinarivka. Njihov namen je, da poiščejo vse NLP-je nad državo. Naj spomnimo, da NLP ne pomeni nujno sivih vesoljcev iz druge galaksije, ampak preprosto gre za Neznane Leteče Predmete.

Glede na to, da je Ukrajina vojno območje, morda ni nepričakovano, da se na nebu nad državo pogosto pojavljajo letala, brezpilotna letala in druga zračna plovila, vendar so raziskovalci zabeležili "precejšnje število objektov, ki jih ne znajo pojasniti".

Fantomi

Avtorji članka opisujejo dve kategoriji UAP - "kozmične" (ki so zelo svetli objekti, svetlejši od neba) in "fantome" (zelo temni objekti, ki so na nebu videti črni). Ti objekti so bili zaznani večkrat, pogosto v skupinah po več naenkrat. Raziskovalci so zabeležili tudi objekte, ki so se gibali s precejšnjo hitrostjo.
"Zaznali so prelete posameznih, skupinskih in eskadrilskih plovil, ki so se gibala s hitrostjo od 3 do 15 stopinj na sekundo," so zapisali.

"Pri nekaterih svetlih objektih je bila opazna redna spremenljivost svetlosti v razponu od 10 do 20 Hz."
"Opazovanje UAP na dveh lokacijah v bazi 120 km z dvema sinhroniziranima kamerama je omogočilo zaznavanje spremenljivega objekta na višini 1170 km."
"Fantomi so opazovani v troposferi na razdaljah do 10-12 km. Ocenjujemo, da so veliki od 3 do 12 metrov in da dosegajo hitrosti do 15 km/s."

Kitajska in ZDA

Poročilo je sprožilo ugibanja, da z nekaterimi od teh objektov upravljajo tuje sile, kot je Kitajska, in da bi lahko šlo za skrivnostne projekte, o katerih trenutno nihče ne ve ničesar.

Glede na dogodke v Ukrajini ni izključeno, da bi Kitajska lahko tam upravljala takšna vozila. Prav tako je mogoče, da gre za skrivnostna vozila, ki jih upravljajo ZDA.
Ne glede na to, kako je v tem primeru, se zdi, da je to ukrajinske raziskovalce precej zamotilo.