favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Tragično ozadje srečne družine

kš, 22.03.2023 11:00:24

Kakšni so danes igralci prilubljene serije Vsi ljubijo Raymonda.

Delite na:
Tragično ozadje srečne družine
Everybody loves Raymond 9now

Za nekaterimi igralci so se izgubile vse sledi, drugi še nadaljujejo svojo igralsko kariero, tretji so nas že zapustili, a tragična zgodba o svetlolasem dvojčku še posebej žalosti.

Serija Vsi ljubijo Raymonda se je predvajala od leta 1996 do 2005 in do danes pridobila kultni status med televizijskimi serijami. Še danes jo predvajajo na nekaterih televizijskih kanalih in sistemih za prenosne vsebine in še danes velja za izjemno uspešno.

Serija se je zapisala v zgodovino televizijskih nanizank, vendar se igralci, ki so igrali glavne vloge, redko pojavljajo v javnosti, nekateri pa žal več niso z nami.

9 sezon = 210 epizod

Serija se je predvajala devet sezon in skupno je bilo posnetih 210 epizod. Po koncu predvajanja so se za nekaterimi igralci izgubile vse sledi. Nekateri od njih so nas zapustili v preteklih letih, še posebej tragična pa je zgodba enega od dvojčkov iz serije, ki nas je zapustil prezgodaj.

V zlatem obdbobju serije so pometli s konkurenco in prejeli kup nagrad.
V zlatem obdbobju serije so pometli s konkurenco in prejeli kup nagrad.
PROFIMEDIA

Kaj počne Ray Romano?

Danes 64-letni Ray Romano je upodobil naslovnega junaka in je bil najbolje plačan igralec serije. Kasneje se je pojavil tudi v drugih televizijskih serijah, vendar do take slave, kot ga je pripeljala serija o nerodnem Raymondu, nikoli več ni prišel. Škandal, povezan z njegovim imenom, se je zgodil med snemanjem Raymonda, ko je preostala igralska zasedba serije izvedela, da zasluži veliko več kot oni. Njegov honorar je bil tako visok, da se je uvrstil na vrh seznama najbolje plačanih televizijskih igralcev.

Raymond - Ray Romano
Raymond - Ray Romano
PROFIMEDIA

Debra – Patricia Heaton

Patricia Heaton, ki je upodobila Rayevo televizijsko ženo Debro, je po koncu serije prav tako nadaljevala z igranjem. Pojavila se je v serijah Sredina, Vrnitev na novo in Versailles, prav tako pa je imela pomembno vlogo v komediji Mamin nočni izhod. V zadnjih letih je polnila medije s svojimi konzervativnimi stališči, kar ji mnogi v ZDA zamerijo in zaradi katerih je izgubila tudi veliko angažmajev.

Debra – Patricia Heaton
Debra – Patricia Heaton
PROFIMEDIA

Robert – Brad Garrett

Mnogim najljubšega Roberta Baronea je odigral 62-letni Brad Garrett, ki je po seriji svojo kariero v Hollywoodu nadaljeval z izposojo glasu v več animiranih filmih. Kasneje je igral še v nekaterih komičnih serijah, vendar tudi on ni nikoli več dosegel uspeha, ki ga je kot Robert. Napisal je tudi svoje spomine, v katerih je spregovoril o ločitvi od Jill Diven, s katero je bil poročen osem let.

Robert – Brad Garrett
Robert – Brad Garrett
PROFIMEDIA

Marie Barone – Doris Roberts

Doris Roberts, ki je v seriji igrala Marie Barone, je svojo kariero začela v 50. letih, največji uspeh pa je dosegla prav z vlogo Raymondove matere in Debrine tašče, ki se vmešava v vse. Za to vlogo je prejela tudi štiri nagrade emmy. Igrala je še v nekaterih uspešnih serijah in filmih. Doris je umrla naravne smrti, aprila 2016. Stara je bila 90 let.

Marie Barone – Doris Roberts
Marie Barone – Doris Roberts
PROFIMEDIA

Frank – Peter Boyle

Med nami ni več niti Petra Boyla, ki je v seriji igral Raymondovega očeta Franka. Boyle je umrl decembra 2006, star 71 let, po hudi bolezni. Poleg serije Vsi ljubijo Raymonda je igral tudi v filmih Mladi Frankenstein, Taksist, Medtem ko si spal in mnogih drugih, večino katerih je posnel pred kultno serijo.

Frank – Peter Boyle
Frank – Peter Boyle
PROFIMEDIA

Ally - Madylin Sweeten

Danes 31-letna Madylin Sweeten, ki je v seriji igrala Raymondovo in Debrino hčerko Ally, še vedno ostaja prepoznavna po tej vlogi, po njej pa ni dosegla opaznega uspeha. Pojavila se je sicer v nekaterih epizodnih vlogah v serijah Lucifer in Uvod v anatomijo.

Ally - Madylin Sweeten in Geoffrey ter Michael - Sawyer in Sullivan Sweeten
Ally - Madylin Sweeten in Geoffrey ter Michael - Sawyer in Sullivan Sweeten
PROFIMEDIA

Sawyer in Sullivan Sweeten

Najbolj tragična je zgodba enega od dvojčkov iz serije, ki sta ju igrala Madylinina mlajša brata Sawyer in Sullivan Sweeten. Sawyer je bil aprila 2015, ko mu je bilo le 19 let, najden mrtev v družinski hiši v Teksasu, potem ko se je sam ustrelil v glavo. Njegov brat Sullivan je še naprej igral v manjših vlogah, vendar se je bolj ali manj umaknil iz središča pozornosti in se ne pojavlja več nikjer.