reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Super veliki televizorji za super dobro izkušnjo

Oglasno sporočilo, 27.05.2021 17:38:10

Vsi med nami bi radi videli širšo sliko – tudi ko gledamo televizijo. Če bi radi širšo sliko videli tudi vi, se odločite za nakup enega izmed super velikih televizorjev Samsung, ki nudijo izjemno kakovost slike do združljive zasnove.

Delite na:
Super veliki televizorji za super dobro izkušnjo

Podjetji Samsung in IA Collaborative sta opravili raziskavo, ki je pokazala, da si kar 8 od 10 strank želi imeti večji zaslon na njihovem televizorju. Kar 98% strank, ki so kupile super velik televizor, pravi, da so s svojim nakupom zelo zadovoljne. Večji zaslon namreč poskrbi za bogatejšo izkušnjo gledanja, ki gledalcu razširi pogled.

Zakaj izbrati velik zaslon?

Super velik televizor bo v vašo dnevno sobo s čisto in sijajno kakovostjo slike prinesel vznemirljivost dogajanja v živo, zaradi česar bo ogled športnih prenosov še bolj vznemirljiv. Na velikem zaslonu bodo filmi dobili novo dimenzijo, saj bodo žive podrobnosti in bogate barve poskrbele za razkošno izkušnjo gledanja. Super velik zaslon bo zagotovo navdušil tudi ljubitelje video iger, ki jih boste odslej doživljali na povsem novi ravni. Izboljšane podrobnosti in globina zaslona vas bodo potegnili vase ter vas posadili naravnost na voznikov sedež.

foto_Samsung TV.jpg

Prava ločljivost 8K

S Samsung QLED 8K zaslonom boste odpotovali v nov svet. Osupljiva ločljivost s 33 milijoni slikovnih pik pomeni novo vizualno izkušnjo, ki prinaša bližino čistega realizma.

AI Upscaling

Oglejte si nadgrajeno sliko v kakovosti 8K/4K z edinstvenim procesom strojnega učenja na podlagi umetne inteligence v Samsung QLED seriji. Ne glede na velikost QLED televizorja boste videli vse osupljive podrobnosti povsem jasno z optimizirano rešitvijo za nadgradnjo slike, ki jo zagotavlja Samsung.

Igralni način

Igrajte igre na velikem zaslonu z optimalnimi grafičnimi nastavitvami in hkrati ohranite jasen ter nemoten pogled na dogajanje. Z naprednimi funkcijami, kot sta krajši vhodni zamik in dinamični izenačevalnik črnin, boste vedno imeli popoln nadzor nad igro.

Ambientalni način

Super velik televizor spremeni prostor tudi, ko je izključen. Ob uporabi ambientalnega načina postane del dekorja in prikazuje dekorativno umetnost, družinske fotografije ali uporabne informacije.

foto3_Samsung TV.jpg

Z nakupom katerega koli modela Samsung 8K ali modelov Samsung QLED oz. Crystal UHD serij 7, 8 ali 9 iz leta 2021, z diagonalo zaslona 189 ali 214 cm, boste dopolnili svojo navijaško doživetje, saj vam podarimo še zvočnik Soundbar. Ob nakupu modela Samsung 8K dobite zvočnik Soundbar HW-Q700A. Ob modelih Samsung QLED vam podarimo zvočnik Soundbar HW-Q600A ali HW-A550, ob Samsung Crystal UHD pa zvočnik Soundbar HW-A450. 

Za pridobitev pravice do darila morate svoj nakup registrirati na ce.promotion@samsung.com, pogoje promocije in podroben seznam naprav, vključenih v promocijo, pa lahko najdete tukaj.

Promocija traja od 3. 5. do 11. 7. 2021 ali do razprodaje zalog.

Če se za nakup modelov Samsung 8K ali Samsung QLED iz leta 2021 odločite v obdobju od 1. 4. do 30. 6. 2021, pridobite tudi 5 let garancije. Za več informacij in seznam modelov, vključenih v promocijo garancije, ter način pridobitve 5 let garancije, obiščite samsung5letgarancije.si, pogoje promocije pa najdete tukaj.