veter, streha, kranj Svet24.si

VIDEO: Pretresljivi posnetki iz Kranja, z bloka je...

mislav bago1 Svet24.si

Umrl je znani novinar in voditelj, star je bil ...

dragic doncic 22 af Necenzurirano

Konec omejitev TV prenosov Dončića in nogometašev

robert golob pl2 Reporter.si

Golob: »Ljudje ne nasedajo več lažem SDS!«

goran dragic Ekipa24.si

Kaj je z Goranom Dragićem? Zakaj je igral le pet ...

Rad kolesari, teče in plava .. Odkrito.si

VIDEO: David Urankar - TO je zanj ključno!

doncic Ekipa24.si

Vas zanima, v čem se te dni po Ljubljani prevaža...

STE PRIPRAVLJENI ZA NAJVEČJI IN NAJGLASNEJŠI AVTOMOBILISTIČNI SPEKTAKEL V SLOVENIJI?

Oglasno sporočilo, 04.08.2022 15:00:00

New Limits je ekipa treh podjetnikov mlajše generacije, naša skupna lastnost je ljubezen do avtomobilizma. Izhajamo iz podjetniških družin, ta podjetja uspešno vodimo naprej, hkrati pa živimo naše otroške sanje in skozi posel izpolnjujemo strast - ustvarjati boljše pogoje in nove priložnosti na slovenski dirkaški sceni.

Delite na:
STE PRIPRAVLJENI ZA NAJVEČJI IN NAJGLASNEJŠI AVTOMOBILISTIČNI SPEKTAKEL V SLOVENIJI?

Naša vizija je preprosta in jasna - najti mlade taletne in jim omogočiti preboj v svet dirkanja. Tega smo se že lotili, z lastnimi sredstvi in zagnanostjo - v letu 2021 smo kupili dirkalni avtomobil in že odvozili prvo sezono gorsko hitrostnih dirk z mladim upom za volanom.

Ekipa NewLimits namerava spremeniti dojemanje avtomobilističnega športa v Sloveniji in ga približati vsakomur! Zato vam predstavljamo največji avtomobilistični dogodek v Sloveniji.

Ste ljubitelji športnih vozil, adrenalinskega dirkanja in odlične zabave? Sanjarite o vožnji s superšportniki, si predstavljate sebe v bolidu dirkaškega avtomobila? Ali pa vas zanima preživet dan z vašo družino na odličnem dogodku, kjer bo poskrbljeno tako za odrasle, kot tudi za otroke? Dobrodošli med nami! Našega dogodka ne smete zamuditi saj se bo 20 skrbno izbranih športnih vozil tekmovalo za pokal “Radenska 3 srca”. Vozila se bodo pomerila v treh disciplinah, tisti dirkač s seštevkom skupnih točk bo veliki zmagovalec!

Kdaj? 27.8.2022 od 10.00-22.00
Kje: poligon Blagomix Logatec
Točna lokacija:  https://goo.gl/maps/BLzvzFk2RQ9ovKGd6

Vstopnice v PREDPRODAJI na voljo preko naše spletne strani ali našega partnerja v prodaji kart Eventim.si ( splet, Petrol…) Otroci do desetega leta starosti imajo prost vstop!Poleg napetih dirk smo pripravili še veliko atrakcij in dogodkov, kjer boste lahko sodelovali tudi vi:

Prihod večjega števila superšportnih in športnih vozil – avtomobilistični klubi iz Slovenije in iz tujine bodo pripeljali svoje najbolj atraktivne avtomobile: Pink Wings, Vnylspec, Fastfam, Autobroker.si, Time2drive, Ferrari klub Slovenija…


Taxi drift in panoramske vožnje - kot v dirkaških filmih boste lahko driftali ali pa se le zapeljali skozi dirkališče z izkušenim voznikom. Na voljo bo nekaj izjemnih vozil - Ferrari Portofino, BMW M3 e93, Nissan Silvia…

Sodelujte v tekmovanju v Nervtech simulatorju, simulatorju vožnje. Pomerite se z drugimi obiskovalci in če boste najboljši, prejmete lepo nagrado!

Državno prvenstvo RC vozil - obiskovalci boste lahko gledali državno prvenstvo avtomobilčkov na daljinsko vodenje!

Celodnevni program in preizkus z najmočnejšim Slovencem - Matjaž Belšak. Prijateljski nasvet - začnite trenirati čim prej!


Predstavitev Peterbilt tovornjaka - ponavadi se ga vidi le na neukročenih, neskončno dolgih ameriških cestah, zdaj pa bo prišel še v naše kraje!

Nepogrešljiv CarWash – čiščenje avtomobilov, kakopak! Kdo jih bo čistil? Pustimo se presenetiti!
Pomerite svoje sposobnosti na poligonu z ekipo Exatlon Slovenija - čez ovire boste lahko tekmovali z exatlonci, ki jih poznate iz televizijskega šova Exatlon Slovenija!

Obiščite sponzorske šotore naših pokriviteljev in spoznajte njihove dejavnosti - nekateri celo pripravljajo posebne popuste za dogodek.

Tekmovanje z rodeo bikom (brez skrbi, ni pravi!).

Uživali bomo ob glasbi, ki jo bo vrtel čisto pravi DJ!

Povezovalec dogodka bo Anže Zevnik Zele, vsem dobro poznani simpatični igralec in priljubljeni voditelj kviza Vem!

Predstavili vam bomo odlično kulinarično razvajanje - tudi za vegetarijance.

Tudi najmlajši se bodo imeli odlično - napihljivi gradovi, kokice, sladoledi, avtomobilčki na akumulator in še marsikaj bodo poskrbeli za nepozaben dan (otroci do 10. leta imajo prost vstop, ne pozabite!).


BOGATE NAGRADE ZA OBISKOVALCE:
Obiskovalcem bodo na voljo lepe in bogate nagrade vseh naših pokroviteljev

In še mnogo več…

Celotni program, vse informacije in časovnico si oglejte na: https://www.newlimitsracing.com/


Pri ekipi New Limits bomo zelo veseli vašega prihoda, saj bomo poleg nepozabnega dogodka in druženja s prodajo kart pomagali tudi New Limits viziji - pomoč mladim talentom v preboj avto-moto športa.

Vljudno vabljeni,
Ekipa New Limits

Glavni pokrovitelji dogodka:
withcar.si , avtoličarstvo Plut , Stihl in  Radenska