azilni dom ob dravi Svet24.si

Domačini azilantov v Središču ob Dravi nočejo

kon, mučenje Svet24.si

Foto: Kmetica že 13 let spi na umazanem seniku, ...

2024-04-10 00.21.12 Necenzurirano

Slovenske železnice prodale zemljišče svojemu ...

vladimir putin vrsic 2016 bobo Reporter.si

Kje so naši gospodarji - v Moskvi? (KOMENTAR)

primoz roglic Ekipa24.si

Groza! Poglejte kako jo je skupil Primož Roglič!...

Matej Zemljič Njena.si

Matej Zemljič: Ljudje so serijo Skrito v raju ...

luka doncic Ekipa24.si

'Norc'! Kako mu to uspeva? Luka Dončić še z ...

Ste našli tole v torbici? Pozor, nevarno je!

M.K., 07.06.2021 11:00:26

Po družbenih omrežjih se je razširilo opozorilo, ki ga je vredno upoštevati…

Delite na:
Ste našli tole v torbici? Pozor, nevarno je!
Vsakič preglejte svoje torbe! TikTok (@sheridanellis)

Ženska je objavila pomembno opozorilo na spletu, ko je po zabavni noči v družbi prijateljev, v svoji torbici našla neznano napravo. O nenavadnem incidentu je posvarila druge in pozvala, naj pregledajo svoje torbe in prtljago.

Po večeru zabave s prijatelji, ko so praznovali rojstni dan enega izmed njih, je Sheridan Ellis našla nekaj novega in neznanega v svoji torbici. Na njeno presenečenje in strah, je med brskanjem našla poseben obesek za ključe, kateremu se s pomočjo Bluetooth tehnologije lahko sledi s pametnim telefonom. Namenjen je temu, da ga obesimo k svojim ključem in jih tako lažje najdemo, ko jih založimo, saj lahko njihovo točno lokacijo vidimo na svojem telefonu

sheridan-ellis
To je po noči zabave našla v svoji torbici.
TikTok (@sheridanellis)

A ploščica ni bila njena in ona takšne naprave za svoje ključe ni uporabljala. Ker ni vedela od kod je obesek prišel, mu je hitro odstranila baterijo, da bi preprečila sledenje njegove lokacije - in posledično njene. 

Ker se ji je celotna situacija zdela precej čudna in prav malce srhljiva, se je umetnica, ki živi v Teksasu, odločila, da jo bo s svetom delila na TikToku, v upanju, da bo pomagala drugim. “Preverite svoje torbe in bodite varni,” je pozvala gledalce.

Največ komentarjev pod objavo povzema grozo in strah, da se kaj takega dogaja in jo celo spodbujajo, naj se z napravo odpravi na policijo. Nekaj od njih pa se sprašuje, ali je mogoče ploščica pripadala enemu od Sheridaninih prijateljev - a ona to zanika, saj naj bi to takoj preverila pri prijateljih. 

Spet drugi komentarji so razglabljali, da če se je telefon, ki je bil s pomočjo Bluetooth tehnologije povezan s ploščkom, preveč oddaljil, je najverjetneje izgubil signal in bi bilo na ta način zelo težko nekoga zasledovati. Vseeno ostaja zgodba precej resna in strašljiva. Če boste kdaj našli v svoji torbi karkoli, za kar ne veste izvora, se tega takoj znebite!

sheridan-ellis
Ste že kdaj našli kaj nepoznanega v svoji torbi?
TikTok (@sheridanellis)