hrvaška policija Svet24.si

Izsledili brutalnega kolesarja, ki je do smrti ...

miha kralj 1 Svet24.si

Huda nesreča sina slovenskega glasbenika

anton olaj ales hojs bobo2 Svet24.si

Generalni direktor policije se je odzval na ...

jansa dimnik plezanje vlada Reporter.si

Navadnim ljudem je plezanje na trboveljski dimnik ...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

Mihaela Krajnc (19) Njena.si

Ljubezen po domače: Mihaele Krajnc danes ne bi ...

Utopitev Ekipa24.si

GROZA! Skoraj jo je ŽE REŠIL, nato sta OBA ...

Spoznajte slovenskega Michaela Jacksona

Oglasno sporočilo, 08.09.2021 08:00:53

Umakni se, Michael Jackson – Slovenija ima novega kralja popa. Morda ga že poznate: to ni nihče drug kot bivši narodnozabavni godec in dolgolasi roker Lado Bizovičar, ki je za spevno melodijo novega hita na HOFER SCENI izbral nalezljive pop ritme. Ste pripravljeni na pesem, ki vam ne bo šla iz ušes? Kliknite in si oglejte spodnji video.

Delite na:
Spoznajte slovenskega Michaela Jacksona

Kot vsak pravi pop hit, tudi tega spremlja gibe-vzbujajoč ples, ki se ga lahko naučite kar z videa. Z njim boste lahko postali glavna zvezda vsake zabave (če ne vsake zabave, pa zagotovo vsaj pod domačim tušem). Med popevanjem in poplesovanjem pa boste vsaj tako veseli kot mali Lado. Le poglejte ga, no.

A HOFER SCENA ne skriva le popularnih glasbenih hitov, temveč tudi številne kakovostne prodajne hite. Zato lahko v trgovinah HOFER nekaj zase najde prav vsak – in to po vedno najboljši HOFER CENI. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER SCENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo – v ritmih, ki jih najbolj razveselijo. Da ne boste zamudili nobene podrobnosti HOFER SCENE, hitro kliknite na Facebook stran.