Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Spoznajte slovenskega Michaela Jacksona

Oglasno sporočilo, 08.09.2021 08:00:53

Umakni se, Michael Jackson – Slovenija ima novega kralja popa. Morda ga že poznate: to ni nihče drug kot bivši narodnozabavni godec in dolgolasi roker Lado Bizovičar, ki je za spevno melodijo novega hita na HOFER SCENI izbral nalezljive pop ritme. Ste pripravljeni na pesem, ki vam ne bo šla iz ušes? Kliknite in si oglejte spodnji video.

Delite na:
Spoznajte slovenskega Michaela Jacksona

Kot vsak pravi pop hit, tudi tega spremlja gibe-vzbujajoč ples, ki se ga lahko naučite kar z videa. Z njim boste lahko postali glavna zvezda vsake zabave (če ne vsake zabave, pa zagotovo vsaj pod domačim tušem). Med popevanjem in poplesovanjem pa boste vsaj tako veseli kot mali Lado. Le poglejte ga, no.

A HOFER SCENA ne skriva le popularnih glasbenih hitov, temveč tudi številne kakovostne prodajne hite. Zato lahko v trgovinah HOFER nekaj zase najde prav vsak – in to po vedno najboljši HOFER CENI. Saj veste - obstajajo cene in obstaja HOFER CENA: vedno dobra ter vsakemu dostopna. HOFER SCENA ni le oglas, je gibanje, ki vse poziva k temu, da zaživijo, kot si želijo – v ritmih, ki jih najbolj razveselijo. Da ne boste zamudili nobene podrobnosti HOFER SCENE, hitro kliknite na Facebook stran.