Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Speči velikani v časovnih kapsulah čakajo, da se prebudijo?

kl, 18.05.2021 08:05:39

Pred stoletjem je skrivna družba odkrila podzemno votlino, v kateri so bili v nekakšnih kapsulah shranjeni velikani iz preteklosti.

Delite na:
Speči velikani v časovnih kapsulah čakajo, da se prebudijo?
Speči velikani v podzemni votlini čakajo. mysteriesunsolved.com

Ameriški filmski režiser in producent Corey Goode, ki trdi, da je sodeloval v tajnih ameriških vladnih operacijah in vesoljskih programih, pravi, da je v tem času bil priča nenavadnim dogodkom in obiskal kraje, ki navadnim smrtnikom niso dostopni.

Med drugim je obiskal jame, v katerih so "shranjeni" velikani, ki so bili tja položeni že pred stoletji in zaprti v kristalne kapsule, ki so jih ohranjale v nekakšnem spečem stanju, t.i. "stazi", odkrila pa jo je neka skrivna družba. Takšnih votlin naj bi bilo na Zemlji večje število.

Goode naj bi na podatke o spečih velikanih naletel, ko je sodeloval pri razvijanju vesoljskega programa, ki bi astronavtom omogočil potovanje v globoko vesolje, ki bi lahko trajalo tudi dlje kot človeško življenje.

Corey Goode.JPG
Corey Goode
YouTube

Po njegovih besedah so velikani nekdanji prebivalci Zemlje, t.i. Annuaki. Bili naj bi pripadniki civilizacije, ki je prišla iz Vesolja in na našem planetu obstajala pred človeštvom, spomin nanje pa se je ohranil v mnogih človeških legendah ali zgodbah o Bogovih ali velikanih, ki so prišli z neba.

V kapsulah naj bi čas za velikane tekel veliko počasneje. Trideset tisoč let naj bi zanje predstavljalo le nekaj minut.

Zdaj, pravi Goode, so velikani pripravljeni, da se prebudijo. Razlog za to pa naj bi bila povečana aktivnost energije v našem sončnem sistemu.

Kaj naj bi se zgodilo, ko se velikani prebudijo, Goode ni povedal, prav tako pa ni razkril nobenih dokazov za njihov obstoj. Trdi pa, da je za speče velikane vedel že ameriški predsednik Abraham Lincoln, ki je v nekem svojem govoru  ob obisku Niagarskih slapov omenil "velikane, katerih kosti ležijo v ameriški zemlji, in katerih oči so nekoč opazovale Niagarske slapove tako, kot jih sedaj opazujejo naše."

Corey Goode je o informacijah, do katerih se je dokopal med svojo službo v ameriški vladi, posnel tudi filma "Kozmično razkritje" (2015) in "Kozmična skrivnost" (2019).