kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ŠOK - Ali ta gospod ve PRAVO RESNICO?!

C.R., 14.10.2021 12:29:35

Po spletu že več let kroži teorija zarote o reptilskih Nezemljanih.

Delite na:
ŠOK - Ali ta gospod ve PRAVO RESNICO?!
Alex Collier je še vedno zelo aktiven na spletu. YouTube

Ti naj bi živeli na Zemlji že zelo dolgo. Nekateri od njih naj bi se uspešno infiltrirali v našo družbo, večina pa jih živi pod zemeljskim površjem. S čim se hranijo? Menda z otroki … Kdo vodi naš planet? Menda ONI!

ALEX COLLIER: »REPTILI ŽIVIJO VEČ TISOČ LET IN JEDO NAŠE OTROKE!«

Alex Collier je človek, ki naj bi se spoznal na NLP-je in naj bi prišel v stik z nezemeljsko raso, znano kot Andromedani. Napisal je knjigo z naslovom Defending Sacred Ground (Obramba svete zemlje). Njegove izkušnje naj bi nam dokazale, da so Nezemljani resnično med nami in da imajo zelo napredno tehnologijo. Prav Nezemljani pa so tisti, ki v povezavi s peščico vladajočih na Zemlji krojijo naša življenja ...

reptili
Reptili naj bi znali spremeniti tudi obliko.
YouTube

POSKUŠAJO NAS NADZOROVATI!

Collierjeve raziskave skrivne nezemeljske rase na Zemlji so razkrile infiltracijo teh »regresivnih Nezemljanov«, ki naj bi poskušali nadzorovati naš planet, in domnevno jim to tudi fantastično uspeva, saj naj bi bili povsod in v fantastičnih navezah z najpomembnejšimi Zemljani. 

CIA – COLLIER NAJ BI BIL OBVEŠČEVALEC

Collier je delal kot obveščevalec za Cio, ukvarjal pa se je s primeri, ki so vključevali Nezemljane. Ko je prvič spregovoril o svojih srečanjih z Nezemljani, so mu začeli slediti povsod, kamor je šel – celo doma. Pisatelj trdi, da ga je vlada ves čas spremljala in mu onemogočala, da bi spregovoril. Bal naj bi se za svoje življenje, saj bi lahko njegovo razkritje za vedno spremenilo ves svet. In tega vladarji seveda ne želijo!

reptili
O reptilih in njihovem življenju na Zemlji piše tudi David Icke.
YouTube

ŠOKANTNE TRDITVE, KI GREJO ČEZ MEJO?

Alex Collier pa je javnost šokiral tudi s trditvami, ki se marsikomu zdijo pretirane in neresnične. Pisatelj namreč trdi, da je bilo več deset tisoč otrok hrana za reptile, ki živijo nekje v osrčju našega planeta.

Collier trdi, da je 31.712 izginulih otrok šlo prav v roke teh Nezemljanov. Nekateri pa naj bi bili prodani različnim pedofilskim mrežam. Kakorkoli že, za nekatere popolni absurd, za druge absolutna resnica.

Collier je še vedno zelo aktiven - njegove videoposnetke si lahko ogledate s klikom na TO POVEZAVO! 

Sporni video, v katerem Collier trdi, da so reptili med nami in da dejansko vodijo naš planet, si lahko ogledate TU SPODAJ: