Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa pl 3 Reporter.si

Je Janša sodobni Valjhun, ki skuša čim bolj ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Državni HSE plačuje Snežičeve tožbe proti ...

tjaša-vrečič Njena.si

Kmetija: Tjaša razkriva svojo plat ljubezenske ...

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Slovenijo bodo očistili s supi

Oglasno sporočilo, 18.10.2021 19:30:52

Suparji bodo čistili obale slovenskih rek, jezer in morja. Prvi akciji Supanje z namenom - Ker sem čudež življenja na Savi so se pridružili tudi skakalec Cene Prevc, komik Andrej Težak Tešky, pevka Stella, pisateljica Maja Monrue in akrobat Filip Kržišnik - Spomladi in poleti bo sledil še daljši niz ekoloških regat po celi Sloveniji.

Delite na:
Slovenijo bodo očistili s supi

Supanje je v zadnjih letih tudi pri nas postalo priljubljen šport, velik promotor te rekreacije pa je tudi ekipa Bananaway, ki organizira veslaške izlete po vsej Sloveniji in zamejstvu, po drugi strani pa svoje aktivnosti prepleta z ekološkimi sporočili.

Projekt #SupportCleanWaters, pod okriljem katerega izvajajo čistilne akcije na supih in ozaveščajo javnost o skrbi na čistočo voda in nabrežij, so kot družbeno angažiran projekt vreden podpore prepoznali tudi pri Merkur zavarovalnici

K sodelovanju so pritegnili še Ekologe brez meja in nastala je vseslovenska pobuda Supanje z namenom – Ker sem čudež življenja.

V letu 2022 bodo izvedli serijo čistilnih akcij na supih, s katerimi bodo očistili slovenske reke, jezera in morja. Za uverturo pa so že minuli petek izvedli pilotni projekt na odseku Save med Trbojami in Kranjem.

Če je merilo uspešnosti akcije količina nabranih smeti, je bila le-ta žal uspešna. Na dolgi rok pa si vsi vpleteni želijo, da bi s čistilnih regat kdaj prinesli tudi kakšno prazno vrečo za smeti.

PQ2_7079.jpg