Svet24.si

Triki za snemanje najboljšega videa

Zachery Ty Bryan Svet24.si

Nekdanji otroški zvezdnik priznal krivdo: zaradi ...

joze damijan Reporter.si

"Kanibal" Jože P. Damijan: osramotil se je z ...

sds, janez janša, Svet24.si

Član SDS ustanovil Nacionalno tiskovno agencijo, ...

20190903-00957930 Necenzurirano

Veliki met najljubšega ustavnega sodnika SDS

philip Odkrito.si

Pomotoma objavili osmrtnico za princem Philipom

kdo-si-ti?-zvezde-pod-masko Njena.si

Se bo Sanja Grohar vrnila na slovenske odre?

S super lepilom je učvrstila lase - rešil jo je lepotni kirurg

kl, 23.02.2021 19:40:35

Zdaj bo 40-letna influencerka tožila proizvajalca lepila. Razlog? Saj ne boste verjeli ...

Delite na:
S super lepilom je učvrstila lase - rešil jo je lepotni kirurg
Tessica Brown pri odstranjevanju lepila splet

Tessica Brown, instagramska influencerka in mati petih otrok iz ameriške Louisiane je zaslovela, potem ko je na Tik-Toku zaprosila za rešitev nenavadnega problema. Ker je želela ukrotiti in učvrstiti svoje lase, laka pa ji je zmanjkalo, je prišla na briljantno idejo - vsaj tako se ji je takrat zdelo - pomagala si bo s super lepilom. Lepilo, imenovano "Gorilla Glue", je nanesla na lase in učinek je bil sprva fantastičen.

Problem pa se je pojavil malo kasneje, ko se ji je na lasišču vnela koža in je želela lepilo odstraniti. Poskušala je s tem in z onim oljem ter s takšno in z drugačno žavbo, toda nič ni pomagalo. Zato se je za pomoč obrnila na svetovni splet in strokovnjake, ki jih na družabnih omrežjih, kot vemo, kar mrgoli.

In postala je slavna. Vendar ji slava pri skoraj mesec dni trajajočem trpljenju ni pomagala kaj dosti. Nazadnje se je je usmilil plastični kirurg, ki ji je lepilo v štiriurnem posegu uspel odstraniti.

"Operacije", ki bi stala 10.000 evrov, ji ni zaračunal. "Ko sem ugotovil, da je posnetek na Tik-Toku resničen, sem lahko do Tessice čutil samo usmiljenje," je povedal dr. Michael Obeng.

Besna Tessica je sedaj sklenila, da bo tožila proizvajalca super lepila, ker ob proizvodu ni navedel, da ga ne smeš nanašati na lase. Opozorilo menda govori samo o tem, da ga je nevarno nanašati na kožo in v oči.

Se je pa na Instagramu zahvalila zdravniku, ki jo je rešil nočne more. "Besede ne morejo opisati, kaj čutim do dr. Michaela Obenge. Vrnili ste mi življenje in za večno vam bom hvaležna," je napisala.