maska Dobra karma

Te maske si ljudje (žal) nadanemo povsem ...

mina miha1 Svet24.si

Najmlajši čuk se bo oženil

sola solarji koronavirus bobo Reporter.si

Razkrivamo: kako vlada ignorira strokovnjake - ...

slovenska policija, policijski trak, stop policija, mercator Svet24.si

Grozljivo odkritje v Novem mestu: v peči našli ...

DR_1 Necenzurirano

To je zdravnik iz Namibije, zaradi katerega ...

EMA 2021 - Lea Sirk - foto - Adrian Pregelj Njena.si

Drzna Sirkova presenetila z dekoltejem

mojca-mavec Odkrito.si

Mojca Mavec: Dneve preživljam ob radiču s ...

S super lepilom je učvrstila lase - rešil jo je lepotni kirurg

kl, 23.02.2021 19:40:35

Zdaj bo 40-letna influencerka tožila proizvajalca lepila. Razlog? Saj ne boste verjeli ...

Delite na:
S super lepilom je učvrstila lase - rešil jo je lepotni kirurg
Tessica Brown pri odstranjevanju lepila splet

Tessica Brown, instagramska influencerka in mati petih otrok iz ameriške Louisiane je zaslovela, potem ko je na Tik-Toku zaprosila za rešitev nenavadnega problema. Ker je želela ukrotiti in učvrstiti svoje lase, laka pa ji je zmanjkalo, je prišla na briljantno idejo - vsaj tako se ji je takrat zdelo - pomagala si bo s super lepilom. Lepilo, imenovano "Gorilla Glue", je nanesla na lase in učinek je bil sprva fantastičen.

Problem pa se je pojavil malo kasneje, ko se ji je na lasišču vnela koža in je želela lepilo odstraniti. Poskušala je s tem in z onim oljem ter s takšno in z drugačno žavbo, toda nič ni pomagalo. Zato se je za pomoč obrnila na svetovni splet in strokovnjake, ki jih na družabnih omrežjih, kot vemo, kar mrgoli.

In postala je slavna. Vendar ji slava pri skoraj mesec dni trajajočem trpljenju ni pomagala kaj dosti. Nazadnje se je je usmilil plastični kirurg, ki ji je lepilo v štiriurnem posegu uspel odstraniti.

"Operacije", ki bi stala 10.000 evrov, ji ni zaračunal. "Ko sem ugotovil, da je posnetek na Tik-Toku resničen, sem lahko do Tessice čutil samo usmiljenje," je povedal dr. Michael Obeng.

Besna Tessica je sedaj sklenila, da bo tožila proizvajalca super lepila, ker ob proizvodu ni navedel, da ga ne smeš nanašati na lase. Opozorilo menda govori samo o tem, da ga je nevarno nanašati na kožo in v oči.

Se je pa na Instagramu zahvalila zdravniku, ki jo je rešil nočne more. "Besede ne morejo opisati, kaj čutim do dr. Michaela Obenge. Vrnili ste mi življenje in za večno vam bom hvaležna," je napisala.