kredarica Svet24.si

Poglejte snežaka, ki so ga danes postavili na ...

kate winslet Svet24.si

Slavni poljub s Titanika je bil zelo masten

1717411446-dsc5773-01-1717411420051 Necenzurirano

Skrivnost neveljavnih volilnih glasovnic: največ ...

golob fajon-pl Reporter.si

Komu Golob pravi »naši palestinski prijatelji«?...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

julija-bukvič Njena.si

MasterChef: Slovo skromne tekmovalke

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

RollJet – torba mene pelje

Oglasno sporočilo, 27.05.2024 11:49:00

RollJet je slovenski izum, v katerega je bilo vloženih več let truda. Več kot 10 let premišljenega dela, razvoja, spreminjanja in usklajevanja pravilnih komponent.

Delite na:
RollJet – torba mene pelje

Končni produkt je varen in vsestransko uporaben skiro za prenašanje težke šolske torbe. RollJet navdušuje mnoge. Otroke, saj jim pot v šolo naredi zabavno. Starše, saj se zavedajo, da otroci s pomočjo RollJet skrbijo za svoje zdravje.

Šolska torba naj ne presega 10 % otrokove telesne teže

Po mnenju Ameriške akademije za pediatrijo (AAP) teža šolske torbe ne bi smela presegati 10 do 15 % njihove telesne teže. Težja torba lahko povzroča nelagodje, saj obremenjuje gibanje otrok. Pretežka šolska torba lahko predstavlja nevarnost za nastanek poškodb in negativno vpliva na mišice in sklepe. Tudi ameriško združenje kiropraktikov svetuje, naj otroci ne nosijo torb težjih od 10 % njihove lastne teže.

Šolska torba na kolesih

Da bi razbremenili otroške hrbtenice, mnogi izberejo šolsko torbo na kolesih. Šolska torba na kolesih je zelo priljubljena iz več razlogov. Nudi dobro organiziranost šolskih potrebščin v predalih, trpežno dno preprečuje poškodbe na potrebščinah, ki lahko nastanejo zaradi tal, naramnice pa omogočajo prenašanje torbe tudi kot tradicionalni nahrbtnik.

RollJet - revolucija na področju transporta težkih šolskih torb

Šolska torba na kolesih razbremeni otroška ramena in je enostavna za uporabo. Otroci torbo hitro napolnijo s potrebščinami in brez bremena na ramenih drvijo novim dogodivščinam na proti. Kljub vsemu so lahko šolske torbe na kolesih zaradi majhnih koles malce nerodne za uporabo. Vzemimo primer: ob prečkanju prehoda in sestopu s pločnika, ob izognitvi večje luže ali ob prenašanju torbe po makadamski cesti.

Da bi otrokom zagotovili še večjo varnost in enostavnejšo pot v šolo s težko torbo, je RollJet poskrbel za stabilen skiro na katerega otroci pripnejo torbo in so tako še mobilnejši pri prenašanju težke šolske torbe.

Torba mene pelje – pripnite šolsko torbo na skiro

Slovensko podjetje Ham d.o.o., ki je razvilo pisarniške stole SpinalliS za ohranjanje zdrave hrbtenice, stoji v ozadju izuma RollJet – šolska torba na skiroju. Poleg tega, da RollJet razbremeni hrbtenice otrok, razbremeni otroke tudi na sami poti. Šolsko torbo pripnejo na skiro, ki je za večjo varnost in stabilnost na treh kolesih. S pomočjo skiroja postane prenos šolske torbe povsem ne obremenjujoč. Posebej oblikovan skiro na katerega otroci z lahkoto zapnejo šolsko torbo je zložljiv in enostaven za prenašanje. Otroci ga hitro zložijo in pospravijo v omarico v šoli, dajo v prtljažnik avtomobila…

Pot v šolo je zabavnejša, če se otrok in težka šolska torba peljeta varno na skiroju.