pes potovanje letalo Svet24.si

Pogoji za potovanja s hišnimi ljubljenčki v ...

družina Svet24.si

Preverjeni načini, kako okrepiti življenjsko ...

tomaž-ročnik Necenzurirano

Razkrivamo: tako lokalni veljaki kupujejo ...

urska bacovnik jansa bobo Reporter.si

Je Urška Bačovnik Janša vedela, kako grozljive ...

doncic Ekipa24.si

Uau! Dončiću v roke ena od najprestižnejših ...

1719439745-dsc05998-1719439670714 Njena.si

Oglejte si kmetijo, ki jo bo obnovil zmagovalec ...

milicJPG Ekipa24.si

Linčajte Sekulića, linčajte mene, a vsak rabi ...

Predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024

Oglasno sporočilo, 04.07.2024 16:16:39

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez napoveduje dogodek, ki bo zaznamoval začetek letošnje poletne olimpijske sezone. V četrtek, 11. julija 2024 ob 20.30 uri, bo na Ukmarjevem trgu v Kopru spektakularna predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024, ki bo najštevilčnejša v zgodovini naše države.

Delite na:
Predstavitev olimpijske in paralimpijske reprezentance Slovenije Pariz 2024

Vsi naši športniki in športnice so se že uspešno uvrstili in z veseljem pričakujemo, da jih bomo skupaj podprli na poti do olimpijskih sanj. Na letošnjih igrah bo Slovenija zastopana z izjemno močno reprezentanco, ki vključuje kar tri ekipe: moško in žensko rokometno ekipo ter moško odbojkarsko zasedbo. Poleg tega pa vsi nestrpno pričakujemo še morebitno uvrstitev košarkarjev z Luko Dončičem na čelu, ki je v zadnjem tednu še dodatno okrepil našo ekipo.

Na tem edinstvenem dogodku bodo prisotni vsi kvalificirani slovenski olimpijci in olimpijke, ki se bodo na oder sprehodili v najnovejši olimpijski kolekciji Pariz 2024. Dogodek bo pospremil bogat glasbeni in razvedrilni program, v katerem bodo osupljive plesne točke in številna presenečenja. Skupina Tabu bo s svojimi glasbenimi vložki pričarala pravo olimpijsko vzdušje, po koncu predstavitve pa nas bodo zabavali tudi s svojim koncertom. Na odru se bodo predstavili tudi slovenski paralimpijci, ki bodo slovenske barve zastopali na paralimpijskih igrah v Parizu med 28. avgustom in 8. septembrom.

Predstavitev si boste lahko ogledali tudi v neposrednem televizijskem prenosu (RTV SLO 1), v kolikor Vam pot v Koper ne bo uspela. Tako boste lahko del tega veličastnega dogodka kar iz udobja domačega okolja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na Ukmarjevem trgu v Kopru v četrtek, 11. julija ob 20.30 uri in skupaj z nami pozdravite naše izjemne olimpijce in olimpijke ter jim zaželite veliko uspeha na poti do olimpijskih zmag v francoski prestolnici.