alec baldwin1 Svet24.si

Po tragični nesreči se je oglasil Alec Baldwin

avstrijska policija, policijski trak, splošna, dunaj, streljanje Svet24.si

Iz stanovanja se je vil neznosen smrad, izpod vrat...

franci matoz, dimitrij zadel Svet24.si

Odstopila uprava Luke Koper

janez jansa pl7 Reporter.si

Ljerka Bizilj: Janšo težko razumem, da se mu ob ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

Polona Kranjc Njena.si

Polona želela domov, a mora v gozd

doncic young pm Ekipa24.si

Kakšna zaušnica DALLASU in Dončiću na prvi ...

Poročena je z duhom MICHAELA JACKSONA

kl, 13.10.2021 15:00:17

Rad ima piškotke, pravi Kathleen, in veliko preklinja. Pa tudi ona ni kar tako, saj je reinkarnacija Marilyn Monroe.

Delite na:
Poročena je z duhom MICHAELA JACKSONA
Kathleen Roberts je poročena z duhom Michaela Jacksona Instagram/Profimedia

Američanka Kathleen Roberts je prepričana, da je poročena z duhom Michaela Jacksona. To svojo izkušnjo opisuje tudi na spletni strani, kjer piše, da ima duh kralja popa rad "otroške osebnosti, male dlani in stopala". Trdi tudi, da Jacksonov duh z njo ne seksa, vendar pa njeno telo, ko se naseli v njem, uporablja za petje in ples, preko njega pa tudi uživa hrano.

Začelo se je junija 2009, ko je Michael umrl. Kathleen je bila njegova velika oboževalka in je bila strta. V mislih se je pogovarjala z njim in poskušala navezati stike z njegovim duhom. In ji je uspelo. "Nekega večera je vstopil v moje telo in začel premikati moje prste," pripoveduje v videu, ki ga je objavila. "Rekel mi je, da naj se ne bojim ... Bila sem precej šokirana," pravi. In potem sta začela komunicirati, ta komunikacija pa še vedno traja.

Michael Jackson.jpg
Duh kralja popa veliko preklinja, pravi Kathleen
Profimedia

"Z menoj komunicira kot mož," pravi Kathleen. "In rad jé skozi moje telo. Rad ima piškote." Michaelov duh na njeno veliko presenečenje veliko preklinja, česar si prej, ko je še bila njegova oboževalka, ni mislila. Ne mara pa, če se ga dotikajo, ko je v Kathleeninem telesu.

Ko si Kathleen zaželi malo več intimnosti, se Michaelov duh tega brani tako, da ji pošlje vizije pajkov ali mrtvih ljudi, opisuje Kathleen. Sicer pa je tudi zelo ukazovalen in jo kar naprej opozarja na napake. "Menim, da ima to po svojem očetu," piše Kathleen, ampak mu to oprošča, ker ga ljubi. "Poleg tega pa vem, da nisem popolna," pravi. Vendar je nekoč, v prejšnjem življenju bila blizu popolnosti. Kathleen namreč ni kar tako, saj je, tako je prepričana, reinkarnacija Marilyn Monroe.