baterija Svet24.si

Dveletnica umrla po zaužitju baterije iz ...

hudournik fekalije žusterna Svet24.si

Hude kritike: Se po Kopru širi ljubljanski smrad?

janez cerar pl Reporter.si

Kazen za cerkvenega žvižgača? Duhovnik, ki je ...

roke Svet24.si

Ko on popiva, je 82-letna mama zaklenjena v ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Partnerica novega ministra do službe v državnem ...

Donald Rose in Bojana Ksela Njena.si

Nekdanja televizijca drugič postala starša

FB_IMG_1624003912686 Njena.si

Poroka v velikem slogu: Saša in Miha kot princ in...

Policist rešil smrdljivca

kl, 10.06.2021 15:30:49

Kaj se zgodi, ko se srečata policist in smrdljivec? Zakon in smred.

Delite na:
Policist rešil smrdljivca
Reševanje nesrečnega skunka Facebook

Smrdljivec (skunk) v kanadskem Ontariju se je verjetno zelo razveselil, ko je našel papirnati kozarec iz restavracije s hitro prehrano, v katerem so še bili ostanki sladoleda, ki jih je veljalo polizati do konca. Vendar pa na žalost ti kozarci niso narejeni za živalsko uporabo in skunkova sreča se je kaj hitro spremenila v nesrečo. V veliki vnemi, da bi polizal vse ostanke, je glavo rinil globlje in globlje v kozarec, dokler se mu ni zataknila in je ni mogel ali znal več izvleči.

Nesrečnik je tako slep s kozarcem na glavi, taval po ulici in kdo ve kolikokrat je treščil v kakšno oviro ter tvegal, da ga povozi kakšen avtomobil, vse dokler ni njegove tegobe opazil eden od varuhov postave.

Prijazni policist si je nadel rokavico in se približal skunku, ki ga seveda ni mogel videti, nato pa mu s hitrim gibom potegnil kozarec z glave in hitro odskočil. Smrdljivi so namreč znani po tem, da v nevarnosti iz zadnjičnih žlez proti napadalcu izstrelijo močno smrdečo snov, zaradi česar so dobili svoje ime. Vendar se k sreči to ni zgodilo.

"Čestitamo, narednik Zamani, za tvegano akcijo pri pomoči kosmatemu prijatelju," pa so na Facebooku zapisali njegovi kolegi, ki so objavili posnetek reševanja in se ob tem pošalili: "Kaj se zgodi, ko se srečata policist in smrdljivec? Zakon in smred." (originalno: "Law and Odour") in tako namignili na popularno policijsko nadaljevanko "Zakon in red" ("Law and Order").

Hkrati pa so opozorili še na to, da naj ljudje ne smetijo in ohranijo svojo skupnost čisto.

Pohvalno!

Spodaj pa si poglejte, kako je akcija reševanja smrdljivca izgledala.