toča, brdo, ljubljana Svet24.si

VIDEO: Toča klestila tudi v Ljubljani

spomnik, varšavska vstaja, druga svetovna vojna, Svet24.si

Poljaki še vedno čakajo na umetnine, ki so jih ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: kako je Hojs odpiral vrata do...

robert golob janez jansa bobo Reporter.si

Golob gunca afne, Janša pa vodi zarotniški forum...

352-11-pogacar Ekipa24.si

Pogačar razgrnil načrte, junija ga boste lahko ...

Medtem ko še vedno večina Britancev podpira monarhijo, se vse več ljudi, zlasti mladih, nagiba k rep Odkrito.si

Toliko denarja morajo Britanci dati za kraljevo ...

doncic jokic hernangomez Ekipa24.si

Je bilo to res primerno? Znani novinar je ob zmagi...

Perfecta Dreams odpira svoj prvi salon v Sloveniji v Cityparku

Oglasno sporočilo, 10.05.2023 15:21:20

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje Perfecta Dreams bo v sredo, 17. maja, ob 13. uri v prvem nadstropju Cityparka slavnostno odprla svoj prvi salon. Na dolgo pričakovanem dogodku bosta zbrane nagovorila generalni direktor Hrvaške, Jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević in direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak. V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Na Hrvaškem imajo 25 trgovin z dvema blagovnima znamkama Hespo in Perfecta Dreams, v Srbiji pa 3 salone. V Sloveniji bo to njihova prva trgovina, do konca leta pa jih nameravajo odpreti še nekaj.

Delite na:

Nova pridobitev bo obiskovalcem omogočila odkritje in doživetje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirali bodo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki. S tem bo zagotovljena prilagodljivost in možnost izbire glede na individualne potrebe posameznika, saj je vsaka vzmetnica iz linije Perfecta Dreams zasnovana, izdelana in preverjena s posebno pozornostjo.

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje že več kot 30 let. Od leta 2007 so del mednarodne skupine Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem, enega najpomembnejših podjetij v panogi, ki deluje v več kot 40 držav in proizvaja vrhunske blagovne znamke vzmetnic in postelj. Vlagajo v najsodobnejše tehnologije, sledijo najnovejšim svetovnim trendom in spoštujejo najstrožje standarde kakovosti izdelkov, ki jih vodi predvsem načelo zaupanja in odgovornosti. Želijo si, da je blagovna znamka Perfecta Dreams sinonim za dober spanec in da so na seznamu »top-of-mind« pri nakupu vzmetnic in postelj na trgu.