benjamin-netanjahu Svet24.si

Netanjahu: "Jasno hočem povedati, da bomo sami ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Perfecta Dreams odpira svoj prvi salon v Sloveniji v Cityparku

Oglasno sporočilo, 10.05.2023 15:21:20

Priznana blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje Perfecta Dreams bo v sredo, 17. maja, ob 13. uri v prvem nadstropju Cityparka slavnostno odprla svoj prvi salon. Na dolgo pričakovanem dogodku bosta zbrane nagovorila generalni direktor Hrvaške, Jugovzhodne Evrope in Italije Damir Matijević in direktorica maloprodaje Adriatic regije Kristina Bošnjak. V podjetju že več kot 30 let proizvajajo vzmetnice in postelje na Hrvaškem, zaposlujejo 600 ljudi in so del velikega mednarodnega podjetja Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem. Na Hrvaškem imajo 25 trgovin z dvema blagovnima znamkama Hespo in Perfecta Dreams, v Srbiji pa 3 salone. V Sloveniji bo to njihova prva trgovina, do konca leta pa jih nameravajo odpreti še nekaj.

Delite na:

Nova pridobitev bo obiskovalcem omogočila odkritje in doživetje vrhunskega spalnega udobja na enem mestu. Izbirali bodo lahko med celovito izbiro ležišč, vključno z vzmetnicami, ležišči iz pene, oblazinjenimi posteljnimi okvirji in drugimi spalnimi dodatki. S tem bo zagotovljena prilagodljivost in možnost izbire glede na individualne potrebe posameznika, saj je vsaka vzmetnica iz linije Perfecta Dreams zasnovana, izdelana in preverjena s posebno pozornostjo.

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje že več kot 30 let. Od leta 2007 so del mednarodne skupine Hilding Anders s sedežem v Malmoju na Švedskem, enega najpomembnejših podjetij v panogi, ki deluje v več kot 40 držav in proizvaja vrhunske blagovne znamke vzmetnic in postelj. Vlagajo v najsodobnejše tehnologije, sledijo najnovejšim svetovnim trendom in spoštujejo najstrožje standarde kakovosti izdelkov, ki jih vodi predvsem načelo zaupanja in odgovornosti. Želijo si, da je blagovna znamka Perfecta Dreams sinonim za dober spanec in da so na seznamu »top-of-mind« pri nakupu vzmetnic in postelj na trgu.