ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

PREROKBA - Prihaja velika vojna in upor proti bogatim!

KŠ, 23.11.2022 15:29:31

Francoski astrolog Nostradamus je svojo knjigo Les Prophéties (Prerokbe) objavil že leta 1555, vendar ti zapisi ostajajo še dandanes zelo aktualni.

TA ČLANEK LAHKO TUDI POSLUŠATE - NOSTRADAMUS

Delite na:
PREROKBA - Prihaja velika vojna in upor proti bogatim!
Nostradamus px

Sploh, ko je ves planet v krču zaradi vojn, pomanjkanja, hudih vremenskih sprememb in katastrofalnih potresov. Kar naprej jih premlevamo, analiziramo in iščemo odgovore. 

Michel de Nostradame, danes bolj znan kot Nostradamus, je pred skoraj 500 leti izdal svojo zloglasno knjigo Les Prophéties, v kateri je kar 942 napovedi prihodnosti. 

unnamed.jpg
nostradamus
px

Zakaj verjamemo? 

Vsebina knjige vsebuje grozljive napovedi o drugi svetovni vojni, Hitlerjevem vzponu na oblast in francoski revoluciji, pri čemer je bila večina napovedi strašljivo točnih ... 

Francoski astrolog naj bi celo vedel, da bo John F. Kennedy umorjen in da se bodo 11. septembra zgodili teroristični napadi na Svetovni trgovinski center v New Yorku. Torej lahko rečemo, da je kar nekaj zadev pravilno napovedal in najbrž tudi zato že stoletja premlevamo njegove napovedi … Iščemo resnico in trepetamo pred prihodnostjo. 

2023 - velika vojna

nostrdamus
Vojna bo trajala le sedem mesecev
Pixabay

Čeprav se napovedi, ki so jih strokovnjaki uvrstili v leto 2023 ne nanašajo na točno določene datume, se nekaterim zdijo kar precej uresničljive. Ena od prvih, ki res izstopa je “Velika vojna”. V knjigi naj bi bile te besede: “Sedem mesecev velike vojne, ljudje umirajo zaradi zla.” Sedemmesečni časovni okvir konflikta se sprva morda zdi kot precej kratko obdobje, a če v obzir vzamemo strahovit jedrski arzenal držav, vključno z Ameriko in Rusijo - nam seveda požene srh v kosti. V tej napovedi Nostradamus omenja tudi uničenje Pariza, kar je seveda izjemno zaskrbljujoče. 

Nebeški ogenj na kraljevi zgradbi

Astrolog namiguje na ogenj na kraljevi zgradbi, vendar napoved zna biti veliko bolj zlovešča, kot običajen požar na rezidenci kakšnega monarha. Nekateri poznavalci te verze povezujejo s koncem sveta - ogenj je namreč ključni element sodnega dne. Iz pepela civilizacije naj bi nastal nov svetovni red, ki bo povzročil konec časov, kot jih poznamo.

Lakota

nostrdamus
Hrana bo tako draga, da si je ne bodo mogli privoščiti vsi ...
Pixabay

Po posledicah pandemije Covid-19 in trenutne vojne v Ukrajini se po vsem svetu odvija gospodarska kriza, zaradi katere je veliko držav v hudih težavah … Najhujše pa sploh še ni prišlo.  Francoski jasnovidec je v svoji knjigi zapisal: "Pšenica se bo dvignila tako visoko, da bo človek jedel sočloveka".

Ta napoved seveda ne pomeni, da bomo zaradi pomanjkanja hrane postali kanibali, vendar namiguje, da bi lahko gospodarska kriza zaradi življenjskih stroškov povzročila obup in spore. Vse to se bo od leta 2023 še stopnjevalo.

Ribe se bodo v morju skuhale … 

nostrdamus
Morja bodo pojedla kopno
Pixabay
Čeprav tema globalnega segrevanja ni nič novega, pa Nostradamus napoveduje za leto 2023 še dodatno vročino in dvig gladine morja. Zapisal je: "... Žive ribe v Črnem morju se bodo skoraj skuhale …” Poleg tega je tu še nekaj verzov o soncu in morju in o lakoti, ki bo temu sledila. Ker se globalne temperature dejansko še naprej dvigujejo, gladina morja se dviguje in zapleti v prehranjevalni verigi postajajo očitni, bi lahko bilo leto 2023 prelomno tudi v tem smislu … 

Napad na bogataše! 

nostrdamus
Revščina bo ljudi pripeljala do upora proti bogatim
Pixabay

Zaradi trenutne krize življenjskih stroškov, naraščajočega globalnega segrevanja, vojn in še bi lahko naštevali, bi lahko leta 2023 prišlo tudi do vse večjih državljanskih nemirov. Francoz je napovedal: "Slej ko prej boste priča velikim spremembam, strašnim grozotam in maščevanju". Ta napoved nakazuje, da bi lahko prišlo do upora proti bogatim, ko se bodo ljudje uprli propadajočemu gospodarstvu in kopičenju bogastva le pri minimalnem številu resnično bogatih posameznikom. Prerok je navedel tudi nesoglasja in nasilje nad tistimi, ki imajo največ …