kredarica Svet24.si

Poglejte snežaka, ki so ga danes postavili na ...

kate winslet Svet24.si

Slavni poljub s Titanika je bil zelo masten

1717411446-dsc5773-01-1717411420051 Necenzurirano

Skrivnost neveljavnih volilnih glasovnic: največ ...

golob fajon-pl Reporter.si

Komu Golob pravi »naši palestinski prijatelji«?...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

julija-bukvič Njena.si

MasterChef: Slovo skromne tekmovalke

slovenija Ekipa24.si

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši...

Od babice do seksi zapeljivke

kš, 31.05.2024 09:54:25

Da, s pomočjo ličil in izjemnega znanja, je mogoče tudi to!

Delite na:
Od babice do seksi zapeljivke
Ramirez Instagram

Zgodba o Antoniu Ramirezu, mojstru ličenja

Estetika je že od nekdaj temeljni kamen samopodobe … Tako se tu in tam v umetnosti ličenja porajajo junaki, ki svoje spretnosti prenašajo na vsakdanje ljudi in jim tako dobesedno spreminjajo življenje. Eden takih je Antonio Ramirez iz Guadalajare v Mehiki, ki ni zgolj običajen kozmetični mojster, temveč resničen umetnik in pedagog z več kot 150 tisoč sledilci na Instagramu.

ramirez
Ramirez
Instagram

Od Instagrama do mojstrskih tečajev

Antonieve spretnosti niso omejene samo na njegov živahni Instagram profil, kjer lahko občudujemo neverjetne preobrazbe. Njegov vpliv sega daleč prek družbenih omrežij. Organizira spletna in osebna izobraževanja, kjer z ljubeznijo deli svoje bogato znanje. Posebej zanimivi so njegovi tečaji poročnega ličenja, na katerih uči, kako na ta posebni dan doseči popoln videz, ki bo še dolgo ostal v spominu.

Ramirez je iz svoje ljubezni do ličenja uspel narediti donosen posel.
Ramirez je iz svoje ljubezni do ličenja uspel narediti donosen posel.
Instagram

Briše leta!

Toda prava čarovnija se zgodi, ko Antonio vzame čopič v roke, da pomladi videz starejših žensk. Uporaba kombinacije ličenja in napenjalnih nitk omogoča, da »izbriše« leta z obraza svojih strank. Rezultat ni zgolj estetska sprememba, ampak tudi psihološka preobrazba, saj njegove stranke znova odkrijejo svojo notranjo mladost in samozavest.

Seveda tu in tam naliči tudi sebe - čeprav zelo diskretno.
Seveda tu in tam naliči tudi sebe - čeprav zelo diskretno.
Instagram

Nič novega ...

Ličenje ni samo sodoben izum; njegove korenine segajo tisoče let v preteklost, v čas starih Egipčanov, ko so ga za izražanje družbenega statusa in zaščito pred zlimi duhovi uporabljali tako ženske kot moški. Zgodovina nam pove, da so bile prve znane uporabnice ličil ženske v starodavnem Egiptu, ki so kajal in druge pigmente uporabljale za poudarjanje oči in zaščito pred soncem. V modernem času pa se je vloga ličenja razširila – od orodja za povečanje samozavesti do pomembnega elementa kulturne in osebne identitete.

ramirez
Ramirez
Instagram

ramirez
Ramirez
Instagram

ramirez
Ramirez
Instagram

ramirez
Ramirez
Instagram

ramirez
Ramirez
Instagram

Antonio Ramirez je mojster, ki te stare tehnike združuje z modernimi pristopi, da ustvari ne le lepoto, ampak tudi zgodbe. Vsaka poteza s čopičem na obrazu njegove stranke ne prinese zgolj barve, temveč je korak k večji samopodobi in sreči.

ramirez
Ramirez
Instagram

Antonijo Ramirez z uporabo kombinacije ličenja in napenjalnih nitk »izbriše« leta z obraza in omogoči starejšim ženskam, da znova odkrijejo svojo notranjo mladost.

Ličenje je zanj veliko več kot samo zunanja preobrazba; gre za orodje, ki lahko temeljito spremeni samopodobo in življenje posameznika.

prej
Prej
Instagram

potem 1
Potem
Instagram

2437835fd38339805be4fd42bf03957b.jpeg