korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

golob sarec pl bobo Reporter.si

Špilferderber Golob in trpeči Šarec: zakaj je ...

janez-lavre Necenzurirano

Političnim nasprotnikom odrekal ventilatorje, ...

mateusz kaweckithumb Odkrito.si

Kdo je pokončal Matevža? Skrivnostna smrt, ki ...

doncic 1 Ekipa24.si

Prvič za Dončića: Slovenec proti trenerju, ki ...

Nostradamus - 5 napovedi za leto 2022

k.š., 22.11.2021 07:40:08

Prihaja slabo leto ...

Delite na:
Nostradamus - 5 napovedi za leto 2022
Nostradamus pixabay

Apokaliptično obdobje, v katerem nedvomno živimo v zadnjem času, se morda ne bo končalo z letom 2022 ... Če gre poslušati nove razlage Nostradamusovih napovedi, bo najbrž ravno obratno – leto 2022 bo še slabše! Pa bo res?!

Najbolj znani jasnovidec vseh časov, Nostradamus, je za prihodnje leto napovedal različne nesreče. Stran, ki je baje posvečena prihodnjemu letu, se začne z besedami: »Velike nesreče krvi in lakote ...«

Ni novega leta brez njegovih prerokb

Skoraj vsako leto končamo z interpretacijami Nostradamusovih prerokb, tudi letos ne bo nič drugače. Napovedi v knjigi Prerokbe, ki je bila napisana leta 1555, segajo vse do leta 3797 in najbrž jih bodo strokovnjaki in ljubitelji tovrstnih tem do tega leta interpretirali ... Potem bodo našli nekega drugega preroka, ki mogoče živi prav zdaj. Namreč, v človekovi naravi je, da se sprašuje, kaj se nam bo pripetilo, kaj nas čaka za ovinkom in podobno.

Sledi 5 na novo interpretiranih Nostradamusovih prerokb za leto 2022:

1. PODNEBNA VOJNA

»Pod nasprotnim babilonskim ozračjem bo veliko brez razpršitve«.

poplave1 - profimedia.jpg
Voda je zalila skoraj vse podvoze in podhode.
Profimedia

Stavek, ki nam dejansko pove vse ali pa nič, no, po zadnji interpretaciji naj bi to pomenilo naslednje: svet se bo leta 2022 spopadal z veliko podnebno krizo, ki bo prerasla v vojno. Nekateri poznavalci menijo, da je najverjetnejši scenarij, da bo neki državi dejansko zmanjkalo virov in bo zato napadla drugo, da bi omogočila preživetje svojim državljanom. Poleg tega naj bi Nostradamus napovedal, da bo v letu 2022 na večjem delu planeta Zemlja začelo primanjkovati osnovnih virov.


2. MIGRACIJE

»Velike nesreče krvi in lakote, sedemkratno pojavljanje na morski obali, neskončna lakota, zavzetje krajev, ujetništvo. «

hands-2582585.jpg
Migracije - ljudje bodo iskali hrano in svobodo.
px

Tako se začne Nostradamusova napoved na deseti strani tretjega stoletja, kar naj bi dejansko ustrezalo letu 2022. Nekateri strokovnjaki te verze razlagajo kot napoved obdobja velike lakote, ki se bo zaradi oboroženih spopadov še dodatno razširila. To bo povzročilo zelo velike migracije. Sedemkrat bodo tisti, ki bodo na begu pred vojno in lakoto, prečkali morja. In tisti, ki ne bodo umrli, bodo ujeti in zaprti.

3. PADEC EVROPSKE UNIJE

»Sveti templji rimske dobe bodo zavrnili temelje njihovega nastanka«

nostradamus
nostradamus
profimedia


Ena od najbolj skrb zbujajočih Nostradamusovih prerokb za leto 2022 pa je tudi razpad EU. Nekateri strokovnjaki menijo, da bi lahko bil brexit začetek njenega propada. Dokončno naj bi propadla prav v letu 2022.

4. SMRT VELIKEGA VODITELJA

»Nenadna smrt prvega človeka – zamenjan bo in na njegovo mesto bodo postavili drugega. «

kim dzong un kim jong un severna koreja podmornica.jpg
Kim Jong Un
Reuters

Nostradamus namiguje na smrt velikega političnega voditelja leta 2022. Na podlagi te prerokbe mu nekateri že dajejo ime. Nekateri poznavalci namreč menijo, da bo umrl Kim Džong Un. Nekateri so šli še dlje in pravijo, da bo Kim Džong žrtev nesreče.

5. OBLEGANJE VELIKEGA MESTA

»V okolici velikega mesta bodo vojaki nastanjeni v taboriščih in predmestjih. «

paris-1852928.jpg
Bodo Parižani klonili?
px

Strokovnjaki oziroma novi interpreti teh strašljivih prerokb menijo, da je najslavnejši jasnovidec vseh časov napovedal obleganje velikega evropskega mesta – menda Pariza ali Londona. O dejanskih vzrokih tega obleganja ni govora. Vendar strokovnjaki menijo, da bi lahko bili vpletene teroristične sile, ki bi zelo agresivno spravile neko evropsko mesto dobesedno na kolena.