joža primožič, direktor, zdravstveni dom gornja radgona Svet24.si

Družinska ambulanta je v Gornji Radgoni samo še ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To je zmagovalec 58-milijonskega projekta Aste ...

vila sd levstikova pl1 Reporter.si

»Ukradena« vila za štiri milijone! Razkrivamo ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

tomažič, delovna-akcija Njena.si

Največja prenova doslej: Delovna akcija na pomoč...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

Nepozabno valentinovo doživetje na Dunaju

Oglasno sporočilo, 12.02.2024 13:54:35

Dunaj, prestolnica Avstrije, ki velja za mesto z bogato zgodovino, navdihujočimi umetniškimi deli in izvrstno kulinariko, je tudi mesto, ki ima prav poseben čar v času valentinovega. Tu se združijo čarobna arhitektura, mirni sprehodi po čudovitih vrtovih in parkih, elegantni večeri ob klasični glasbi ter slavna kulinarična ponudba. Za edinstveno izkušnjo poskrbi očarljiv The Amauris Vienna, luksuzni hotel, ki ima za svoje goste v času valentinovega pripravljeno prav posebno ponudbo.

Delite na:
Nepozabno valentinovo doživetje na Dunaju

Hotel, ki domuje v zgodovinski stavbi iz leta 1860, ohranja duh tradicionalne dunajske kulture. V času valentinovega svojim gostom ponuja edinstveno izkušnjo, ki vključuje nočitev z zajtrkom v Junior Suiti za dve osebi, romantično vožnjo s tradicionalno dunajsko kočijo "Fiaker" in steklenico penine. Občudovanje prelepih ulic in znamenitosti mesta, kot so Schönbrunn, Belvedere in slavna dunajska opera, je na kočiji pod toplo odejo, s kozarcem penine v roki še lepše.

Dunajska kočija.jpg

Dunaj je znan po svoji kulinarični ponudbi, zato bo vrhunec dneva zagotovo predstavljala ekskluzivna valentinova večerja v restavraciji hotela The Amauris Vienna – Glasswing. Glavni kuhar Alexandru Simon je pripravil poseben valentinov meni »Ljubezen na prvi ugriz« s spremljavo vrhunskih penečih vin. Nepozabna noč ljubezni in kulinarčnih užitkov je tako zagotovljena.

Glasswing_Restaurant_TG_High (9).jpg