telefon, telefoniranje, pogovor, upokojenec, mobitel Svet24.si

72-letnik od varuške zahteval gole fotografije

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

jansa telefon mobitel-BSF Necenzurirano

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. ...

PERISKOP borut pahor Saso Radej Reporter.si

Pahorju se obeta fantastična priložnost za ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

Odnos med bratoma je na dnu .. Odkrito.si

Je možno, da je William do Harryja tako ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

Nepozaben vikend vrhunskih kulinaričnih, filmskih in prazničnih doživetij v ALEJI

Oglasno sporočilo, 17.11.2023 10:59:10

Prihajajoči konec tedna bo v naši najbolj sodobni nakupovalni destinaciji na svetu ALEJA kulinarično, filmsko in praznično obarvan. Danes bo od 16. ure potekalo izjemno zanimivo srečanje s člani košarkarskega kluba Cedevite Olimpije. Obiskovalci bodo imeli edinstveno priložnost, da spoznajo priznane športnike, ki bodo delili bogate izkušnje in neizmerno strast do košarke. Na stojnici bodo predstavili svoj klub, nove drese in organizirali nagradno igro, v kateri lahko zmagovalci osvojijo brezplačne karte za njihove tekme.

Delite na:
Nepozaben vikend vrhunskih kulinaričnih, filmskih in prazničnih doživetij v ALEJI
Udeležite se večera štajerskega vina in kulinarike Pubec.

V sklopu pestrega popoldneva se lahko danes od 17. ure udeležite tudi večera štajerskega vina in kulinarike. Pubec, sinonim za štajersko mlado vino, tokrat predstavlja svojo zgodbo z značilnim rumenim metuljčkom. Prisluhnite predstavitvam 15 vrhunskih štajerskih vinarjev, združenih v projektu Pubec, ki vam bodo razkrili skrivnosti svojih kleti in predstavili najboljša vina.

Osrednji prostor ALEJE pa bo jutri ob 18. uri zaživel v čarobnem filmskem vzdušju. Pridružite se nam na posebnem meet & greet dogodku z ustvarjalci in igralci slovenskega filma Šepet metulja, ki podira vse rekorde gledanosti. V samo enem mesecu si ga je ogledalo že več kot 37.000 gledalcev, s čimer je  dosegel izjemen uspeh in osvojil prvo zlato rolo.

Na tem ekskluzivnem dogodku boste imeli priložnost osebno srečati in pozdraviti režiserja filma Alena Pavšarja in svoje najljubše igralce, kot so Ali Ogrizek, Lara Kolar in Elyies Samba. Z njimi boste lahko delili vtise o pristni in ganljivi zgodbi, ki govori o 17-letnem Janu, mladostniku z avtizmom. Jan sledi svojim velikim sanjam o poslovni poti in pri tem premaguje številne izzive v šoli in družbi. S pomočjo svoje svetovalne delavke in podjetja, v katerem se preizkusi v realnih izzivih, odkrije svojo nadarjenost.

Pridružite se nam na posebnem meet nad greet dogodku z ustvarjalci in igralci filma Šepet metulja.
Pridružite se nam na posebnem meet nad greet dogodku z ustvarjalci in igralci filma Šepet metulja.

Pridružite se nam in doživite nepozaben dan v družbi filmskih zvezd, kjer boste postali nepogrešljiv del te filmske izkušnje, ki navdušuje gledalce po vsej Sloveniji. V ALEJI vedno znova presenečajo z inovativnimi načini, kako navdušiti obiskovalce ter uspešno združiti nakupovanje in zabavo. Zato so se odločili gostiti srečanje z ustvarjalci in igralci mega uspešnice, ki, podobno kot ALEJA, ponuja nekaj svežega in edinstvenega.

ALEJA vstopa tudi v prednovoletno dogajanje, saj bodo prižgali notranje praznične luči. S kampanjo ˝Lej, čudeži res obstajajo˝ vas bodo popeljali v svet čarovnije in sanj, kar je za nakupovalne destinacije res neobičajno. Pričakujejo vas z očarljivo okrasitvijo z več kot 300.000 prazničnimi lučkami in božično-novoletnim sejmom. Zunanje luči bodo prižgali v petek, 1. decembra.