Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naprave, ki zadovoljijo še tako zahtevnega tehnološkega navdušenca

Oglasno sporočilo, 29.11.2022 14:03:45

Ste eden tistih ljudi, ki ne morejo zdržati niti nekaj ur brez tehnologije?

Delite na:
Naprave, ki zadovoljijo še tako zahtevnega tehnološkega navdušenca

Če hočemo ali ne, je naše življenje pravzaprav odvisno od majhnih in malo manj majhnih tehnoloških napravic. S pomočjo tehnologije je vse, kar potrebujemo, na dosegu roke. Pametni telefoni so postali majhni računalniki, ki zmore prav toliko in še več kot njihovi veliki bratje. Ura pa je postala pametna ura, ki ve o nas več kot mi sami. Tu so potem še slušalke, ki skrbijo za naše počutje in nam pomagajo pri koncentraciji, ko je to potrebno.

Vse te naprave se povezujejo v brezhibno delujoč ekosistem, ki v kombinaciji ponuja še več. Takšen je tudi Samsung ekosistem Galaxy, ki ga sestavljajo inovativen in privlačen pametni telefon Galaxy Z Flip4, pametna ura Galaxy Watch5 in inovativne brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro. Poleg tega, da so tehnološko dovršeni, izgledajo popolno, skrbijo za vaše zdravje in nudijo tudi vse za kakovostno preživljanje prostega časa.

1-059_hands-on_galaxy_zflip4_blue_HI.jpg

Lep in zmogljiv

Današnji ritem življenja nam redko pušča čas, da lahko delamo zgolj eno stvar naenkrat. Zato tudi od naprav, ki jih uporabljamo pričakujemo, da zmorejo več stvari hkrati. Samsung Galaxy Z Flip4 z edinstvenim zložljivim dizajnom omogoča prostoročno uporabo in uporabo telefona tudi, ko je ta zaprt. Uporabnik lahko telefonira, odgovarja na sporočila in upravlja celotno aplikacijo SmartThings, prek sprednjega pomožnega zaslona. Galaxy Z Flip4 je tudi odlično orodje za snemanje selfijev z zadnjo kamero, medtem ko zunanji zaslon prikazuje fotografijo v realnem času. Poleg tega z zunanjim zaslonom pridobite še eno platno, na katerem lahko izrazite svoj stil s svojimi fotografijami, emojiji in videoposnetki. Prilagodite ga lahko kakor želite. Da je telefon res privlačen zagotavlja čudovita paleta barv v katerih je na voljo. Nevtralne barve v odtenkih vijolične, grafitne, rožnato zlate in modre dajejo vašemu slogu poseben pečat.

3-059_family_galaxy_watch5_graphite_pinkgold_sapphire_silver_HI.jpg

Ura, ki skrbi za vaše počutje

Pametni telefon je temelj vsakega pametnega ekosistema, a resnično največ ponudi, ko je povezan z drugimi naparavami. Nova Galaxy Watch5 pametna ura vam omogoča spremljanje vašega zdravja 24 ur na dan in doseganje zadanih ciljev s senzorjem Samsung BioActive. S spremljanjem vašega srčnega utripa, hitrosti dihanja, vzorcev spanja in gibanja senzor zagotavlja osnovne informacije o vašem telesu. Poleg tega je na voljo senzor za analizo bioelektrične impedance (BIA), ki analizira odstotek telesne maščobe in težo mišic.

Tako kot pri telefonu, lahko tudi ozadje ure prilagajte svojem slogu. Izbirate lahko kako naj izgleda številčnica ure in jo lahko spreminjate vsakič, ko zjutraj sestavljate svojo dnevni stajling.

4-005_product_galaxy_buds2pro_borapurple_case_top_combination_HI.jpg

Slušalke za odlični ritem življenja

Kaj je življenje brez dobre glasbe? Kompaktne in dizajnersko dovršene brezžične slušalke Galaxy Buds2 Pro preprosto povežete z vsemi drugimi napravami Galaxy, jih udobno namestite v uho in že lahko uživate v brezhibnem Hi-Fi zvoku.

Te slušalke imajo dvosmerne zvočnike, ki omogočajo globoke base in čiste visoke tone, inteligentna funkcija 360 Avdio pa omogoča realističen zvok, ki vam daje občutek, da se nahajate na koncertu ali na sceni priljubljenega filma.

Sprostite se in uživajte v ekosistemu najnovejših tehnoloških dosežkov podjetja Samsung.