telefon, telefoniranje, pogovor, upokojenec, mobitel Svet24.si

72-letnik od varuške zahteval gole fotografije

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

jansa telefon mobitel-BSF Necenzurirano

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. ...

PERISKOP borut pahor Saso Radej Reporter.si

Pahorju se obeta fantastična priložnost za ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

Odnos med bratoma je na dnu .. Odkrito.si

Je možno, da je William do Harryja tako ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

Najboljši pisarniški stol za domačo pisarno

Oglasno sporočilo, 21.11.2023 16:00:55

Sodobne oblike dela pogosto predvidevajo opravljanje službenih dolžnosti kar od doma, zato je zelo pomembno, da ustrezno uredite svojo domačo pisarno. Ta mora ustrezati tako različnim delovnim in tudi zdravstvenim pogojem, saj lahko le na tak način svoje zadolžitve opravljate kar najbolj optimalno in produktivno.

Delite na:
Najboljši pisarniški stol za domačo pisarno

Ključno vlogo pri tem igrajo tudi pisarniški stoli, ki morajo izpolnjevati številne pomembne kriterije. Zagotoviti vam morajo udobno sedenje, pravilen položaj hrbtenice, hkrati pa morajo učinkovito podpirati vse tiste dele vašega telesa, ki so med sedenjem najbolj obremenjeni. Nenazadnje pa morajo biti tudi estetsko dovršeni in se kot taki lepo podati v vaše domače delovno okolje.

Vse naštete lastnosti združujejo tudi pisarniški stoli SpinaliS – prvaki v svoji kategoriji, ki so številnim uporabnikom že pomagali do boljšega počutja med delom in življenja brez neprijetnih bolečin.

Čas je za dinamično sedenje

Običajni pisarniški stoli vaše telo silijo v statično držo med sedenjem. Ker je slednje najbolj obremenjujoče za hrbtenico in ostale občutljive predele, se že po uri ali dveh zgodi, da posameznik sedi v popolnoma neprimernem ali celo za zdravje škodljivem položaju. Prav to je problem, ki so ga želeli rešiti ustvarjalci inovativnega stola SpinaliS. Ta namreč posnema sedenje na terapevtski žogi, ki je po mnenju strokovnjakov in zdravnikov najbolj ustrezno. Stol ima namreč gibljiv sedež, ki ves čas sledi nagibu telesa, zaradi česar je hrbtenica ves čas v pravilnem položaju. Stol s svojo inovativno in anatomiji telesa prilagojeno ergonomsko zasnovo vzpodbuja pravilno držo in tako preprečuje bolečine v hrbtenici. Poleg tega pa lahko z njegovo pomočjo kar v sedečem položaju krepite hrbtne in trebušne mišice.

Toda pisarniški stoli SpinaliS vašemu telesu nudijo še veliko več. Sedenje na njih namreč ni le aktivno, pač pa dinamično. To pomeni, da ga lahko individualno prilagajate svojim potrebam in zmožnostim. Poleg aktivnega sedenja vam pisarniški stol omogoča tudi možnost počitka, kar je še toliko bolj pomembno pri dolgotrajnem sedenju. Če si želite nekoliko odpočiti od aktivnega sedenja, se na sedežu le premaknete nekoliko bolj nazaj, se naslonite na naslon in odpočijete mišice, ki so se sicer krepile med aktivno obliko sedenja.

Najboljši pisarniški stol za domačo pisarno2.png

Stopite na pot k bolj zdravi hrbtenici

Nobena skrivnost ni, da dolgotrajno sedenje in nepravilna drža negativno vplivata na splošno počutje, bolečine v hrbtenici in križu ter pogosto povzročata težave večjih razsežnosti. Toda zakaj je temu tako? Klasični pisarniški stoli imajo fiksne sedeže, ki omogoča zgolj pasivno sedenje. To pomeni, da se ob vsakem že najmanjšem premiku telesa hrbtenica v predelu križa dobesedno lomi. To pa povzroča nastanek neenakomernih pritiskov na diskuse ter bolečine in okvare v hrbtu.

Zgolj ergonomsko oblikovani pisarniški stoli niso dovolj za zagotavljanje zdrave hrbtenice in niso učinkoviti pri preprečevanju poškodb in bolečin. Ključ do bistveno bolj zdravega in hrbtenici prijaznega sedenja se namreč skriva v sedežu pisarniškega stola. Ta mora biti gibljiv in tako zagotavljati možnost pravilnega in aktivnega sedenja. Človeško telo je namreč ustvarjeno za gibanje, saj imamo kar trikrat več mišic kot kosti. Iz tega sledi, da za naše telo ne obstaja en pravilen statični položaj. To vam pove že dejstvo, da se tudi med sedenjem ves čas po malem premikamo. Zato je najbolje, da so naše mišice ves čas sedenja aktivne. Ob vsakem premiku telesa na pisarniškem stolu SpinaliS se premakne tudi sedež stola. Na takšen način se aktivirajo hrbtne in trebušne mišice, ki učinkovito razbremenijo hrbtenico in križ, ki bi sicer morala prenesti pritiske, ki jim žal nista kos.

Najboljši pisarniški stol za domačo pisarno1.png

Preizkusite pisarniški stol SpinaliS

Se želite preizkusiti v dinamičnem sedenju in spoznati vse njegove odlične prednosti? Potem je čas, da svojo domačo pisarno opremite s pisarniškim stolom SpinaliS – patentiranim medicinskim pripomočkom, ki uporabnikom omogoča dinamično sedenje, prilagojeno vsakemu posamezniku. Ker pa nas je večina še vedno vajena na klasično obliko sedenja, so se v podjetju, ki izdeluje inovativne pisarniške stole SpinaliS, odločili, da vsakemu zainteresiranemu uporabniku ponudijo brezplačen preizkus. V tem času lahko stol učinkovito preizkusite in se nanj navadite, za vsa vprašanja in razreševanje morebitnih dilem pa so vam na voljo njihovi izkušeni strokovnjaki. Z njihovo pomočjo boste lahko izbrali tisti model pisarniškega stola, ki vam kar najbolj odgovarja.

Verjamemo, da si tudi vi zase in svoje telo želite le najboljše. Zato se pridružite več kot 100.000 zadovoljnim uporabnikom, ki so jim pisarniški stoli SpinaliS že izboljšali kakovost dela v sedečem položaju in omogočili, da se po koncu delovnika počutijo spočite in brez neprijetnih bolečin v hrbtenici in križu.

Najboljši pisarniški stol za domačo pisarno4.png

Kako veste, da pisarniški stoli SpinaliS zares delujejo?

Verjetno se tudi sami sprašujete, kako ugotoviti, ali pisarniški stol SpinaliS zares pomaga. Svoj novi stol lahko naročite na spletni strani ponudnika in se o njegovem delovanju prepričate tekom brezplačnega preizkusa. Glavni znak, da končno sedite pravilno, je, da boste po prvi uporabi v svojih hrbtnih mišicah začutili vsem dobro znan 'musklfiber'. Mišice bodo namreč ves čas aktivnega sedenja v delovanju. Čez čas, ko se bodo te okrepile, bolečin ne boste več čutili, po koncu dela pa boste tudi presenetljivo spočiti in dobre volje.