Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Prihaja največje razkritje vseh časov?!

kš, 13.11.2020 16:30:16

Čez lužo so se začele širiti najrazličnejše špekulacije, da bi morda Trump lahko celotnemu planetu razkril marsikaj zanimivega in predvsem zelo tajnega.

Delite na:
Prihaja največje razkritje vseh časov?!
Največje razkritje vseh časov yt

Donald Trump bo januarja zapustil Belo hišo in zato številni menijo, da obstaja možnost, da bo razkril tajne podatke o skrivnostnih vprašanjih, vključno s podatki o NLP, ki jih ameriška vlada že vrsto let tako skriva.

donald trump.jpg
Trump naj bi komuniciral v kodah ...
Profimedia

Spregovoril bo prek Twitterja!

Poznavalci ameriške politične scene, poznavalci delovanja trenutnega predsednika in predvsem zagovorniki teorij zarot menijo, da bo Trump tajne informacije sporočil kar prek Twitterja. Svetu naj bi razkril resnico glede NLP-datotek, skrivne podatke v zvezi z Rusijo in druge stvari, ki jih ameriška vlada v sodelovanju z glavnimi vladami celotnega sveta že vrsto let tako dobro varuje. Čeprav je Trump velikokrat rekel, da ni najbolj prepričan, da so NLP dejansko vesoljske ladje, ki jih upravljajo Nezemljani, pa menda zdaj že meni drugače oziroma zdaj v nekaj trdo verjame. Eden od Trumpovih zaveznikov je medijem prejšnji teden razkril, da naj bi imeli kar veliko informacij o obstoju Nezemljanov oziroma o povezavi med videnji neznanih letečih predmetov in življenjem na drugih planetih. Že lani aprila je Pentagon razkril oznako treh videoposnetkov, za katere domnevajo, da so plovila z drugih planetov. Zajele naj bi jih infrardeče kamere ameriške mornarice.

teorije-zarote
Bomo končno lahko videli, kaj piše v tajnih dokumentih?
yt

Planet, ki ga nihče ne priznava

Že pred leti so po spletu krožile govorice o tem, da naj bi Trump verjel v obstoj uničujočega planeta, ki bo kmalu viden vsem prebivalcem Zemlje in ki bo katastrofalno vplival na življenje na našem planetu. Najrazličnejši teoretiki zarote menijo, da Trump to ve in da bo najbrž prav on tisti, ki bo prihajajoči konec trenutnega načina življenja razkril svetu.

Absurdni stavki so kodirana sporočila

Po vsej verjetnosti so to le teorije zarote, ki so tako priljubljene prav v teh težkih časih. Vsekakor pa je Trump zelo aktiven na Twitterju, kjer mnogokrat napiše tudi absurdne stvari in stavke, ki marsikoga razjezijo ali pa ki jih večina sploh ne razume. Tudi tu imamo razlago, ki nam jo ponujajo teoretiki zarot – Trump ves čas piše v šifrah, torej, njegove stavke razumejo le izbranci, ki jih tudi znajo interpretirati.

donald trump.jpg
Več let je napovedoval, da bodo volitve 2020 popolnoma zrežirane ... Je imel prav?!
Reuters

Velika prevara, ki pa bo povod …

Trump trdi, da je prišlo na volitvah do velike prevare, in to povzemajo res številni ljudje, tudi taki, ki imajo vpliv v svetovnem medijskem prostoru. Prav ti ljudje trdijo, da je vse, kar vidimo, laž, da se nam namenoma prikriva resnica. Mediji in spletna družbena omrežja naj bi bila del te velike svetovne prevare. Trump pa naj bi kmalu tudi to razkril. Ob pravem času naj bi se začel prehod v neko novo ero in to bo prvič v zgodovini vesolja. In prav Trump je eden od tistih, ki nam bo pomagal razkriti resnico.

teorije-zarote
Spregovoril naj bi tudi o NLP-jih
yt

Prihajajo naravne katastrofe

Nekateri se sprašujejo tudi, ali bo Trump šel tako daleč in svetu razkril tudi tajne informacije o prihajajočih naravnih katastrofah. Nekateri že govorijo o zelo hudih poplavah, ki bodo najprej prizadele Kitajsko, o velikih in uničujočih potresih in o izbruhih številnih vulkanov. Vse te katastrofe pa naj bi nas pripeljale v drugo ero.