Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Motley Crue in Def Leppard zaslužili preko 173 milijonov

u.k., 22.09.2022 10:21:01

Očitno rock vendarle ni mrtev. To je dokazala nedavna turneja dveh rock velikanov.

Delite na:
Motley Crue in Def Leppard zaslužili preko 173 milijonov
Turneja je prinesla ogromno denarja. Profimedia

Rock turneja z imenom Stadium Tour, na kateri sta kot headlinerja nastopila Motley Crue in Def Leppard, je to poletje zaslužila 173,5 milijona dolarjev. To številko je objavil Billboard, ki je navedel, da je bilo na 36 koncertih turneje prodanih približno 1,3 milijona vstopnic.

motley crue1.jpg
Očitno rock vendarle ni mrtev.
Profimedia


Na turneji, na kateri so nastopili tudi Poison, Joan Jett in Classless Act, je bilo v povprečju prodanih 37 520 vstopnic na večer. Štirikrat - 28. junija v Charlottu, 21. julija v Denverju, 25. avgusta v Glendalu in 27. avgusta v Inglewoodu v Kaliforniji - je turneja v enem dnevu zaslužila več kot 6 milijonov dolarjev. Za najbolj donosno mesto pa se je izkazal Boston. V Beantownu je turneja Stadium Tour v dveh nočeh zaslužila 9,3 milijona dolarjev.

Prejšnje poročilo je kazalo, da je turneja Stadium Tour v povprečju zaslužila približno 5 milijonov dolarjev na koncert, vendar so novi podatki Billboarda pokazali, da je zaslužila nekoliko manj, približno 4,82 milijona dolarjev na koncert. Kljub temu je bila turneja nedvomno uspešna in se je uvrstila med največje turneje v karieri obeh skupin.

def leppard (1).jpg
Def Leppard danes
yt

Turneja Stadium Tour se je zaključila 9. septembra z odmevnim nastopom v Las Vegasu. Vendar sta tako skupina Def Leppard kot Motley Crue sporočila, da bosta objavila še dodatne datume, pričakujemo pa lahko tudi evropsko različico - verjetno leta 2023.

"Mislim, da smo dokazali, da rock'n'roll ni mrtev," je bobnar skupine Poison Rikki Rockett v objavi na družbenih omrežjih razmišljal o turneji. "Tudi naša znamka rock'n'rolla ne!"

def leppard.jpg
Def Leppard so še zmeraj popularni.
Profimedia

Njegovo sporočilo se je ujemalo z glasno, čeprav bolj grobo izjavo Nikkija Sixxa, ki jo je izrekel na odru na zadnji postaji turneje Stadium Tour. "Nekdo je rekel, da je rock mrtev," je izjavil basist skupine Motley Crue. "Lahko mi posesajo ku…."