robert golob bobo7 Svet24.si

Jasno je, da bo Golob prevzel že oblikovano ...

truplo, simbolična Svet24.si

Policisti ugotovili identiteto ženske, ki so jo ...

jordan smrt Svet24.si

Umrla zvezdnica resničnostnega šova

mozina jansa Reporter.si

»Ko sem Možino prosil, naj podpre Reporter z ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Koalicija v amnestijo Janše, Počivalška in ...

sanjski-moški Njena.si

Na ljubljanskih ulicah ujeli novega Sanjskega ...

dalila jakupovic Ekipa24.si

Slovenska tenisačica KOLAPSIRALA ZARADI ...

Moj načrt za prost dan – JYSKovi zaposleni so pred prazniki dobili dodaten prost dan

Oglasno sporočilo, 30.12.2021 08:22:35

Z nenavadno kampanjo #JYSKfamily so zaposleni v JYSKu pokazali, kako so se pripravljali na praznike

Delite na:
Moj načrt za prost dan – JYSKovi zaposleni so pred prazniki dobili dodaten prost dan

JYSK verjame, da so nekateri dnevi v letu kot ustvarjeni za družino in prijatelje, zato je letos svojim zaposlenim, dan pred božičem, zagotovil dodaten prost dan. Tako so se lahko posvetili predprazničnim pripravam. Vsak zaposleni je imel možnost narediti »Moj načrt za prost dan« in namesto v službi dan pred božičem preživeti v pomembnih pripravah na najlepše praznike – z družino skuhati posebne praznične jedi, speči najljubše piškote, okrasiti hišo ali zaviti darila na skrivaj.

JYSK_1.jpg

Zaposleni so se z veseljem pridružili kampanji #JYSKfamily in na svojih družbenih omrežjih - Facebook, Instagram in Linkedin objavili, kako so preživeli svoj prost dan.

»V JYSKu vemo, da je naš poslovni uspeh v veliki meri odvisen od motiviranih in zadovoljnih zaposlenih, zato vedno poskušamo razmišljati o njihovih potrebah. Seveda so prazniki, kot sta božič in novo leto, večinoma dela prosti dnevi, a strinjamo se, da je priprava na njihovo praznovanje prav tako pomembna. Zato smo našim zaposlenim omogočili prost dan pred božičem, da bo njihova priprava na praznike potekala brez naglice in stresa,« je povedala Jadranka Čulo Petrovčić, vodja oddelka za človeške vire za JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH in Srbija.

Zadnje leto je bilo za JYSK izjemno uspešno, z doseženim rekordnim prometom. Ker je filozofija tega danskega podjetja, da so ravno zaposleni najbolj odgovorni za razvoj in uspeh, jih nenehno motivirajo z različni bonusi in finančnimi nagradami pa tudi z dejstvom, da podjetje razume, da sta vlaganje v osebni razvoj, skozi različna izobraževanja, in prosti čas prav tako pomembna.

JYSK_2jpg.jpg