maček Dobra karma

Osupljive psihične sposobnosti živali. Mačke, ...

praprotnik1 Svet24.si

Prilika o pametnem kmetu, ki je probleme zamenjal ...

milan kucan pl Reporter.si

Boj za preživetje SD: Smrt Janeza Kocijančiča ...

ilario, sladkorna Svet24.si

Obtičal z mizerno pokojnino, delati mu država ...

protest, šole Necenzurirano

Bi radi v šolo? Pridite na sodišče. #kolumna

Petra Kerčmar 1 Njena.si

Prerojena Petra Kerčmar

Screen Shot 2021-03-06 at 3.15.45 PM Odkrito.si

Severina v težkih finančnih škripcih

Skrita zgodba božične pesmi Mariah Carey

bv, 03.12.2020 09:01:25

Njena Love for Christmas je najbolj predvajana pesem v božičnih časih že od leta 1994, ko je nastala. Kakšna pa je zgodba o tej pesmi?

Delite na:
Skrita zgodba božične pesmi Mariah Carey
Mariah Carey yt

Mariah Carey je resnično kraljica Božiča. Je lastnica najbolj predvajane pesmi v prazničnih časih, Love for Christmas (Ljubezen za Božič). Vsako leto ji doda novo preobleko, video in izvedbo ter jo povzdigne na lestvice najbolj poslušanih skladb v mesecu decembru.

Letos je celo postala himna predvolilnega časa in nekateri so jo imenovali celo himna Bidena in Harrisove. Prvič je izšla leta 1994 in od takrat svoji lastnici lepo polni denarnico. Pesem pa ni bila napisana zgolj zato, da bi poslušalcem ogrela srca in jih v plesnih ritmih spomnila, da lahko zaplešejo s svojo ljubljeno osebo.

"V svojem otroštvu sem si vedno želela, da bi bilo za Božič vse popolno. Pa ni bilo. Vedno se je našel nekdo, ki je uničil vzdušje, kak neprilagodljiv član naše družine, ki je prišel naokrog in vse pokvaril. Prisegla sem si, da ne bo tako, ko bom odrasla. Ko sem bila prvič poročena, sem ustvarila Božič po svojem okusu. Počela sem in od takrat še vedno počnem, vse otroške radosti, ki so okrog praznikov." je zaupala Mariah.