Ana Klašnja in Miha Krušič Svet24.si

Ana Klašnja se je razšla z dolgoletnim partnerjem

profimedia-0634571085 Svet24.si

Angelina Jolie in The Weeknd spet ujeta skupaj

dijaki, srednješolci, učilnica, preizkus znanja Svet24.si

Incident v Zagorju ob Savi, učenci naj bi se ...

jansa dimnik plezanje vlada Reporter.si

Navadnim ljudem je plezanje na trboveljski dimnik ...

darko njavro Necenzurirano

Radarski posli Janševega specialca v domačem ...

kmetija, nina-radi Njena.si

Kmetija: Nina iskreno o odnosu z Ambrožem

Utopitev Ekipa24.si

GROZA! Skoraj jo je ŽE REŠIL, nato sta OBA ...

Lovila je duhove in padla skozi strop.

kl, 03.08.2021 16:15:25

Paranormalna raziskava na razvpiti newyorški železniški postaji, kjer menda straši, se je za iskalko duhov slabo končala.

Delite na:
Lovila je duhove in padla skozi strop.
Buffalo Central Termninal je opuščena že od leta 1979 buffalocentralterminal.org
Neimenovana 35-letna ženska je bila del neuradne preiskave v opuščeni newyorški železniški postaji Buffalo Central Terminal. Zgrajena konec 20-ih let prejšnjega stoletja je mogočna stavba ena najbolj razvpitih ameriških stavb, o kateri gre glas, da se v njej potikajo duhovi. Postaja je sicer opuščena že od leta 1979 in je zdaj cilj mnogih posameznikov in skupin, ki se ukvarjajo z paranormalnimi preiskavami, večkrat pa so jo predstavili tudi v dokumentarnih in poligranih televizijskih oddajah, katerih tema je strašenje ali paranormalni pojavi.
Zaradi dotrajanosti pa je postaja tudi nevarna za obiskovalce, Tako je ženska, ki je v zgradbi skupaj s partnerjem iskala duhove padla skozi strop in pristala 6 metrov niže. Pri tem je utrpela več poškodb in prepeljali so jo v bolnišnico. Njen partner ni bil poškodovan.
V zgradbi sicer občasno še prirejajo kulturne dogodke in zabave, obiskovalci pa za obisk potrebujejo posebna dovoljenja lokalnih oblasti. Kot poročajo mediji, nesrečna ženska in njen partner teh dovoljenj ni imela, vendar proti njima ne bodo sprožili tožb.