mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Lado vabi: »Bodoče Zvezde, pokažite svoje talente.«

Oglasno sporočilo, 17.09.2021 08:30:00

Če ste oboževalci raznolikih ritmov Lada Bizovičarja, je to prava priložnost za vas. Do 10. oktobra lahko sodelujete v nagradnem natečaju in s svojo kreativnostjo osvojite ne samo večno mesto v panteonu HOFER SCENE, ampak tudi nagrado v višini kar 500 evrov.

Delite na:
Lado vabi: »Bodoče Zvezde, pokažite svoje talente.«

Na HOFER SCENI vedno nekaj dogaja – pa naj bo to novi hit po-po-po-pop izvedbi ali nagradni natečaj za vse kreativne duše. Če so vas prevzele hude rime, zvoki domače harmonike, legendarni kitarski rifi ali plesni pop ritmi, je to vaša priložnost, da oživite svojo kreativnost in #ZaživiteKotŽelite.

Pošljite nam svoje kreativne rešitve do 10. oktobra na zvezdehoferscene.si in glasujte za svoje favorite.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje kdorkoli (posameznik ali skupina), kreativne rešitve pa so lahko plesne, pevske, igrane ali kako drugače kreativno izražene (v obliki videa, mp3 posnetka ipd.). Lahko se navezujejo na že obstoječe žanre HOFER SCENE, je pa to tudi priložnost, da stopite izven okvirja in na HOFER SCENI pustite svoj edinstven pečat.

Vsak teden bomo med vsemi, ki bodo glasovali za svoje favorite, izžrebali po 5 nagrajencev, ki bodo prejeli nagrado v vrednosti 40 evrov. Po koncu natečaja pa bomo izbrali 10 najboljših: 5 po izboru ljudstva in 5 po izboru strokovne žirije. Osem izbranih bo prejelo nagrado v višini 100 evrov, dva najboljša pa čaka nagrada v višini kar 500 evrov. Zdaj pa hitro poiščite tisto kreativno žilico v sebi. Morda boste s svojim izdelkom najbolj navdušili prav vi!

Več o HOFER CENI in kako vam z najboljšo kakovostjo po najboljši ceni zagotavljamo, da zaživite, kot želite, najdete na HoferScena.si.