Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Kralj Karel III - Ta njegova ljubica je UMRLA v čudnih okoliščinah!

kš, 15.09.2022 17:59:16

Danes ni nikogar, ki ne bi vedel za ljubezen med princem Charlesom in Camillo Parker Bowles, ki je bila njegova ljubica že pred poroko z Diano, kot tudi v času njunega zakona.

Delite na:
Kralj Karel III - Ta njegova ljubica je UMRLA v čudnih okoliščinah!
Kanga PROFIMEDIA

Toda ali ste vedeli, da je imel Charles še eno burno romanco? In to istočasno … Seveda to naj ne bi bilo popolnoma nič nenavadno. Načeloma pa naj bi se raje “družil” s poročenimi ženskami, saj so te veljale za veliko bolj zanesljive in diskretne.

Danes vsi poznamo Camillo Parker Bowles. Predvsem zato, ker je bila dolgoletna ljubica princa Charlesa, nato pa tudi zato, ker se je leta 2005 z njo poročil, tako da je zdaj njegova kraljica. Čeprav javnost obsoja Camillo, ki pa je skozi leta dokazala, da je resnično ljubezen življenja današnjega kralja Karla III., le redki poznajo dejstvo, da Camilla ni bila edini trn v propadlem zakonu princese Diane.

Simpatična, a klepetava Avstralka

Karel III naj bi bil zaljubljen v njo, vendar je vedel, da ni dovolj diskretna.
Kanga
PROFIMEDIA

V Charlesovem življenju se je namreč zgodila še ena zelo pomembna ljubezenska zgodba, in sicer tista, v katero je vpletena Lady Dale Tryon, bolj znana pod vzdevkom Kanga. Ta je umrla le tri mesece po smrti princese Diane in svet je nanjo popolnoma pozabil.
Očitno je bila Kanga za Charlesa prav tako pomembna kot Camilla in šušlja se, da jo je kraljeva družina preprosto oboževala. Zanimivo je, da je bila nekaj časa celo Dianina prijateljica. Romanca s Charlesom pa naj bi trajala vse od 70-ih do sredine 90-ih let.

V kateri postelji bo prespal?

kanga
Resnični tekmici: Camilla in Kanga
PROFIMEDIA

V kontroverznem dokumentarcu iz leta 2008 so poročali, da naj bi se princ Charles, tik pred poroko z mlado Diano, nenehno “mučil”, v čigavi postelji bo prespal noč - v postelji diskretne, a še kako odločne Camille ali v postelji zabavne in nič kaj diskretne Lady Tyrone. Obe ženski sta bili Charlesovi ljubici in obe sta rodili sinove drugim moškim, katerim je Charles postal celo boter.

Fatalno Kango so imeli vsi radi

Družina Lady Dale Tryon je izvirala iz Avstralije. V krog prijateljev princa Charlesa je Kanga vstopila s poroko z enim njegovih najbližjih prijateljev, Anthonyjem Tyronom. Tako je Kanga princa spoznala na zasebnih srečanjih in zabavah in njuno neškodljivo spogledovanje je kmalu postalo veliko več kot to.

Lepa, mlada in vesela Kanga je osvojila prinčevo muhasto srce. Pravzaprav je vstopila v srce celotne kraljeve družine in vzljubila jo je celo kraljica Elizabeta II. Ta jo je povabila v svoj grad na Škotskem, Balmoral, kjer sta skupaj hodili na lov in uživali v dolgih večernih sprehodih.
Je bil vanjo bolj zaljubljen, kot v Camillo?
Njen šarm je princa popolnoma prevzel in kasneje naj bi celo rekel, da je Kanga edina ženska, ki ga je resnično razumela. Njuna romanca je bila resnično nekaj posebnega, saj je z njo celo odpotoval v Avstralijo, kjer sta nekaj časa preživela v njeni družinski hiši, v Melbournu.

Camila bolj vztrajna in preračunljiva, Kanga slabotna in klepetava

kanga
Kanga je osvojila sedanjega kralja ... A ga je zaradi svoje ne ravno diskretne narave tudi izgubila.
PROFIMEDIA

Čeprav je imel Charles torej dve ljubici, se je naposled vseeno odločil za eno, torej za Camillo. Ta je bila bojda bolj vztrajna in uspela ga je oddaljiti tako od Diane, kot tudi od Kange. Slednja pa je bila kar krhkega zdravja in kljub vedno nasmejanemu obrazu in pozitivnem pogledu na svet, se je ob ločitvi od Charlesa, kot tudi od kraljeve družine, začela počutiti vedno slabše. Njeno zdravje je zelo opešalo, bolna pa je bil že kot deklica. Leta 1996 so ji odkrili raka na maternici in morala je prestati zelo zahteven cikel kemoterapij. Bila je tudi odvisna od protibolečinskih tablet, zaradi česar je pristala celo na kliniki za odvajanje.

Končala je na invalidskem vozičku

kanga
Kanga
PROFIMEDIA

Tam se je zgodila tragedija, leta 1997 je padla čez okno in postala invalid. A grozljivi trenutki se niso končali takrat … Ko se je na vozičku vrnila domov, jo je mož zapustil. Kasneje je končala celo za zapahi in dejansko nihče ni dobro vedel, zakaj. Po vsem tem se je odločila, da bi rada zaključila svoje življenje, želela si je le smrti. Začela naj bi tudi nekontrolirano popivati in splakovati tablete z alkoholom. Po ločitvi se je preselila v hotel Ric, kjer se je tik pred njenim 50.rojstnim dnem njena življenjska zgodba zaključila.

Umrla tri mesece za Diano

kanga
Kanga je bila polna volje do življenja, nasmejana in optimistična ... A ob ločitvi od Charlesa se je spremenila
PROFIMEDIA

Umrla je v Londonu, istega leta kot Diana, le tri mesece pozneje. Čeprav je bila nekoč del kraljeve družine in visoke družbe, so vsi nanjo pozabili. Charles nikoli ni komentiral njene smrti ali njunega razmerja. Le enkrat je nekemu novinarju zaupal, da so dnevi njunega prijateljstva pokopani v davni preteklosti. Tako je Kanga postala le pozabljeni utrinek v zgodovini britanskega dvora.

So jo ubili?

Kanga je bila zelo odprta ženska, ki je svoje življenje in življenje svojih bližnjih delila tudi z novinarji. Tem je zaupala mnogo preveč in tudi zaradi tega je velikokrat spravila v težave pomembneže, ob katerih se je gibala. Ko je Diana umrla, je bilo ogromno namigovanj, da njena nesreča ni bilo naključje in da je bilo vse skupaj “naročeno”. Tudi ob Kangini smrti je bilo nekaj podobnih namigovanj, vendar so ta izpuhtela …

Kanga in Camilla sta se sovražili, tudi zato sta se Kanga in Diana zelo približali in skupaj delovali proti Camilli.

8d45e7730a0c66304b08044c797fd2c5.jpeg

Prerokba: Kraljica bo umrla 8.9.22, kralj pa BO ...
prerokba
Strašljiva prerokba
Twitter

Nostradamus je napovedal: Po smrti kraljice, se bo zgodilo ...