telefon, telefoniranje, pogovor, upokojenec, mobitel Svet24.si

72-letnik od varuške zahteval gole fotografije

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

jansa telefon mobitel-BSF Necenzurirano

Snežičev SMS: "Planet TV je že JJ rešil. ...

PERISKOP borut pahor Saso Radej Reporter.si

Pahorju se obeta fantastična priložnost za ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

lorella-flego - naslovna slika Revija Stop

Lorella Flego: Prav je, da si daš v življenju ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

Ko sta začela razmerje, je bila ona stara 40, on pa le 15 let!

kš, 19.11.2023 20:30:15

Brigitte Macron, žena francoskega predsednika Emmanuela Macrona, je v redkem intervjuju za časopis Paris Match razkrila svoje občutke, ko je začela hoditi z bodočim predsednikom Francije, tedaj 15-letnim dijakom.

Delite na:
Ko sta začela razmerje, je bila ona stara 40, on pa le 15 let!
Brigitte in Emmanuel Profimedia

"V glavi sem imela zmedo," je dejala, opisuje Daily Telegraph. V tistem času je bila Brigitte stara 40 let, Emmanuel pa 15.
Ko je Emmanuel odšel v Pariz, je Brigitte pomislila, da se bo zaljubil v nekoga svoje starosti, a se to ni zgodilo. Par, ki ima danes 70 in 45 let, je pogosto soočen z vprašanji o starostni razliki. Emmanuel je leta 2017 v intervjuju povedal, da "so v življenju trenutki, ko moraš sprejeti pomembne odločitve".

Brigitte je izrazila zaskrbljenost, da se bo Emmanuel zaljubil v nekoga svoje starosti, ko se prese
Brigitte in Emmanuel
Profimedia

Brigitte je Emmanuela spoznala, ko je poučevala dramsko igro na katoliški šoli Providence v Amiensu, kjer je bila njena hči Emmanuelova sošolka. Par je vzbudil škandal, ko je prišlo na dan, da je bila Brigitte, takrat 40-letna učiteljica, v razmerju s svojim 15-letnim učencem.

Par se je poročil leta 2007, Emmanuel pa je bil izvoljen za predsednika Francije pri starosti 39 let
Brigitte in Emmanuel
Profimedia

V Franciji je starostna meja privolitve 15 let, torej Brigite niso mogli kazensko preganjati … Zato pa so se Emmanuelovi starši odločili, da ga pošljejo v internat v Pariz, a tudi to ni preprečilo njunega razmerja. Brigitte je nehala poučevati dramo in namesto tega vodila pouk latinščine. Brigitte je bila sicer poročena in se je z možem tudi uradno razšla le malo pred poroko z Emmanuelom.
Učiteljica je bila zaskrbljena tudi, kako bo razmerje z najstnikom vplivalo na njene otroke. Počakala je deset let, da bi se prepričala, da njuna veza ne bo vznemirila družine. "Vzela sem si čas, da jim ne bi uničila življenja," je povedala.

Brigitte Macron je v intervjuju za Paris Match razkrila svoje občutke ob začetku zveze z bodočim fra
Brigitte in Emmanuel
Profimedia

Ko sta se leta 2007 poročila, je Emmanuel svojim posvojenim otrokom dejal: "Hvala, ker ste naju, kot ne povsem običajen par, sprejeli."
Emmanuel je bil izvoljen za predsednika Francije pri 39 letih, približno toliko let, kot je bila stara Brigitte, ko sta se spoznala.