mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Ko nič ne boli in je videti krasno!

kn, 29.02.2024 12:39:23

V središču Ljubljane je prekrasni Wonderland postal prizorišče predstavitve izdelka, ki obljublja nebolečo in predvsem zelo varno depilacijo.

Delite na:
Ko nič ne boli in je videti krasno!
Ana Maria Mitič in Nina Jordan Promocijski material

Predstavitev LYCON voska za depilacijo, izdelka, ki izvira iz Avstralije in je zaslovel po svoji neboleči uporabi. Nina Jordan, uspešna zastopnica za Slovenijo in Hrvaško, je s tem voskom navdušila mnoge, vključno z Ano Marijo Mitič, ki se je udeležila predstavitve in se celo sama prepričala, da prav nič ne boli. Tudi drugi obiskovalci dogodka so lahko na lastni koži izkusili nebolečo depilacijo in razvajanje z pilingom iste znamke.

15.jpg
Inovativno
Promocijski material

LYCON, ki velja za vrhunec v svetu depilacijskih voskov, se ponaša z edinstveno sestavo, ki omogoča odstranjevanje dlak brez bolečin. Izdelan iz najboljših naravnih smol in čebeljih voskov ter obogaten z aromaterapevtskimi sestavinami. Vosek, ki užia izjemen ugled zaradi svoje kakovosti. Ta vosek je priljubljen tudi med hollywoodskimi zvezdami, kot so Demi Moore in Victoria Beckham, ter je prisoten v več kot 95 državah po svetu.
Nina Jordan je leta 2009 odprla svoj kozmetični salon in se soočala z izzivi običajne depilacije. Odkritje LYCON voskov leta 2015 je prineslo revolucijo v njeno prakso, saj je od takrat ta vosek postal izbira približno 130 salonov v Sloveniji in okoli 200 na Hrvaškem. Podjetje je uvedlo tudi koncept Master salonov, ki zagotavljajo visoko raven storitev in izpolnjujejo stroge pogoje blagovne znamke.

Nina Jordan_Matjaž Kumelj.JPG
Nina Jordan in Matjaž Kumelj - ker tudi moški se redno depilirajo.
Promocijski material

Pri tej depilaciji je higiena na prvem mestu, z zagotavljanjem sveže palčke za vsako uporabo in posebnim poudarkom na dezinfekciji kože pred depilacijo. To zmanjšuje bolečino in preprečuje morebitne kožne reakcije, kot je vnetje dlačnih mešičkov.
Za pripravo kože na poletje 2024 nam predstavljajo nove sladkorne pilinge in losjone brez dodanih olj, ki kožo negujejo in pripravijo na sončne dni. Z redno uporabo teh izdelkov bo koža mehka, sijoča in pripravljena na poletje.