klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Kim za rojstni dan dobila očetovega "duha"

kl, 30.10.2020 16:30:22

Kim Kardashian je od moža dobila darilo, zaradi katerega bi nekatere po telesu spreletel srh, zanjo pa je bilo "neprecenljivo".

Delite na:
Kim za rojstni dan dobila očetovega "duha"
Hologram Roberta Kardashiana instagram

"Za rojstni dan mi je Kanye podaril najbolj pozorno darilo, ki sem ga kdajkoli prejela. Posebno presenečenje iz nebes. Hologram mojega očeta," je na družabnih omrežjih sporočila Kim.

Hologram, ki ji ga je podaril Kanye je bil film, v katerem ji je navidezna podoba njenega pokojnega očeta čestitala za rojstni dan.

"Vse najboljše, Kimberly!" je začel hologram. "Stara si 40 let in odrasla. Videti si čudovita in prav takšna, kot si bila kot majhna deklica."

V nadaljevanju je povedal, da njo in njene sestre, brata in otroke vsak dan opazuje iz nebes.

"Zelo sem ponosen na to, kakšna si postala in kar si dosegla," je še rekel hologram. "Največji vtis name pa je naredila tvoja odločitev, da boš postala pravnica in nadaljevala po moji poti."

Robert Kardashian je bil  pravnik, ki je postal znan kot odvetnik igralca O.J. Simpsona, ki je bil obtožen umora svoje žene in njenega ljubimca. (Simpsona so takrat zaradi uspešne obrambe oprostili, po procesu pa je Kardashian zaprl advokaturo, s Simpsonom pa tudi ni nikoli več spregovoril - op. p.)

Hologram Roberta Kardashiana, ki je umrl leta 2003, star 59 let, je Kim spomnil tudi na njene armenske korenine in jo pohvalil, ker se zavzema za sonarodnjake.

Pohvalil jo je tudi za vlogo matere in žene in z rahlo kretnjo (navidezno usmerjeno v Kanyea) rekel: "Poročila si se z naj, naj, naj, naj, najbolj ekratnim človekom na vsem svetu, Kanyem Westom."

Kim, ki je posnetek delila na svojem instagramu (ogledate si ga lahko pod člankom), je bila navdušena in ganjena. "Videti je tako resnično! Polni čustev smo ga (posnetek - op.p.) gledali še in še," je zapisala.