Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Je princesa Diana skrivaj imela hčerko?

kl, 12.01.2022 17:07:16

24-letnic je pokojni princesi nenavadno podobna. Na ulici jo celo ustavljajo ljudje,

Delite na:
Je princesa Diana skrivaj imela hčerko?
Sprašujejo jo, če je Dianina hči Facebook/Profimedia

Princesa Diana je še vedno, skoraj 25 let po smrti še vedno med najbolj znanimi obrazi na svetu. Prav tako njena značilna "bob" frizura, ki so jo svojčas posnemale milijone žensk.

Ko se je 24 letna Sophie Eales aprila 2021 odločila spremeniti svoj videz in si dala odrezati večino las, zagotovo ni pomislila, da jo bodo zaradi tega na ulicah začeli ustavljati ljudje.

sophie-eales
Sama meni, da Diani ni podobna
Facebook/osebni profil

Njena frizerka je namreč nehote ustvarila frizuro, ki močno spominja na tisto, ki jo je nekdaj nosila princesa Diana. Ljubka Sophie pa si s pokojno princeso deli tudi precejšnjo podobnost. Kmalu po frizerkinem "posegu" pa je opazila, da nekateri ljudje na ulici strmijo vanjo ali pa za njo kažejo s prstom. Potem so jo začeli tudi ustavljati.

sophie-eales
Sophie precej spominja na pokojno princeso
Facebook/osebni profil

"Si Dianina hčerka?"

"Prvič, ko so me ustavili, sem šla v trgovino po mleko in tam stala v vrsti in za mano je bilo nekaj ljudi. In bili so šokirani, ker sem bila tako zelo podobna princesi Diani. Rekli so, 'A ti je že kdo povedal?'. Ostala sem brez besed," je za britanski Mirror povedala Sophie.

sophie-eales
Sophie pred frizerskim posegom
Facebook/osebni profil

Ljudje jo celo sprašujejo, če je morda Dianina hči, čemur se Sophie samo smeji. "Vedno rečem ne - vem, kdo je moja mama! - ampak to je lep kompliment." Poleg tega je kaj takega tudi nemogoče, saj se je Sophie rodila leta 1998, po Dianini smrti.

Sophie še pravi, da so jo ljudje na ulici celo prosili za objeme samo zaradi njene podobnosti s princeso Diano. "Lani sem bila s prijatelji in neki najstnik me je želel objeti. Nekateri ljudje želijo selfije z mano. In večinoma so prijazni," pravi Sophie, ki sicer meni, da Diani ni podobna, priznava pa, da je zaradi vsega skupaj postala veliko bolj samozavestna.