900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Hit barve v notranjem oblikovanju

Oglasno sporočilo, 28.09.2021 08:03:51

Ostanite tudi v jeseni povezani z naravo

Delite na:
Hit barve v notranjem oblikovanju

Vsaka nova sezona zaznamuje nove začetke in nove dejavnosti, nas preseli v notranjost in prinese nova čustva. Jesen imamo še posebej radi zaradi njenega posebnega vzdušja in večina nas jo povezuje z druženjem ob pečenem kostanju in jabolčniku. Ravno tu se radi počutimo lepo in sproščeno, zato posebno pozornost namenjamo notranjosti.

Jesenske kolekcije za ureditev notranjosti prinašajo bogate novosti, med katerimi zlahka razberemo trende. V središču letošnje sezone in njenih najbolj zaželenih trendov izstopa razkošna barvna paleta. Poudarek je na nevtralnih in zemeljskih odtenkih ter tudi na dodatku močnejših ženstvenih barv.

jysk

Nevtralni toni za mir in harmonijo

Z naravo navdihnjena je tudi JYSKova kolekcija novosti, ki vključuje priljubljene peščene barve, kot sta rjava in bež. Nevtralni toni so prefinjeni, z bogatimi odtenki, ki dajejo občutek razkošja in dopolnjujejo sezonske tone.

Odlični so za kombiniranje s preostalo paleto, zato lahko služijo kot praktična podlaga za dodajanje drugih barv. Če pa želite ostati na prefinjenem in sproščujočem izgledu, lahko izbirate med več odtenki zemeljskih tonov, od najsvetlejše bež do temno rjave.

jysk32.jpg

Sivemu dnevu dodajte malo barve

Pravijo, da »ni vse tako sivo«. In ni nujno, da je tako! Odtenki pastelno rožnate do temno bakrene barve bodo v prostor vnesli dozo vedrine. Zanimivo je, da se ti odtenki lepo in enostavno kombinirajo med seboj, pa tudi s preostalimi barvami, kot sta osnovna bež ali temno modra.

Cvetje! Da, tako kot s poljskih travnikov, bo v kombinaciji z neukročeno travo prineslo noto nežnosti in zračnosti. Te barve prinašajo pozitivno energijo, praznujejo življenje doma in si zaslužijo biti del našega vsakdana.

jysk4.jpg

Mogoče vas zanima tudi