korez (1) Svet24.si

Prebolela covid in izgubila prste na rokah

nina1 Svet24.si

Zibelka je pripravljena, hiša v Zibiki se še ...

jernej tozon 1 Svet24.si

Jernej Tozon na pustolovskih počitnicah

tanja frantar igor zabret-sta Reporter.si

Ko je bivša Dimnikova žena izvedela, da bomo ...

Ivan Simič Necenzurirano

Kako nas je Ivan Simič napadal v parlamentu ...

Matej Rokavec (15) Njena.si

Mateju šov prinesel srečo

peter prevc domen cene 21 dj Ekipa24.si

Peter Prevc le RAZKRIL svojo veliko SKRIVNOST, ...

GROZLJIVO: Je duh potegnil psu ovratnico z vratu? (VIDEO)

kl, 22.10.2021 08:00:08

Na TikToku se je pojavil posnetek, na katerem neznana sila dvigne psa v pesjaku in mu z vratu odstrani ovratnico. Posnela ga je, tako je videti, nadzorna kamera.

Delite na:
GROZLJIVO: Je duh potegnil psu ovratnico z vratu? (VIDEO)
Psa je dvignila neznana sila Youtube

Nenavaden posnetek je pred nekaj dnevi objavila uporabnica TikToka iz ameriškega Phoenixa (Arizona). Na posnetku najprej vidimo psa, zaprta vsak v svoji kletki v neki dnevni sobi, in besno lajata. Potem nenadoma utihneta. Nekaj trenutkov kasneje enega izmed psov "zgrabi" neznana sila, ga vrže po kletki in mu očitno z vratu strga ovratnico (na posnetku je to okoli 40. sekunde). Kuža potem ovohava ovratnico, ki je pristala na tleh kletke.

Videti je, kot da je vse skupaj snemala nadzorna kamera.

"Opravičujem se zaradi neprijetnega laježa na začetku," piše Shannyfantg na začetku. "Glejte mojo črno psičko. Duh je z nje odstranil ovratnico, ko je bila v kletki. To se je že zgodilo leto dni za tem, ko smo se priselili v hišo, potem pa je bil dve leti mir, zdaj pa se je zopet začelo."

Video si je sedaj ogledalo več kot 13 milijonov ljudi, iz komentarjev pa je razvidno, da jih veliko meni, da je posnetek pristen in da gre za nekaj paranormalnega. 

Nekateri uporabniki pa seveda trdijo, da gre za ponaredek, ki ga je lahko narediti. Nič sicer ne kaže, da bi bila uporabnica mojstrica posebnih efektov, saj je uporabnica pred tem objavila samo en video, kjer se nenadoma sama od sebe za malenkost odprejo vrata neka vrata, vsi ostali videi, ki jih je objavila, pa nimajo nobene "paranormalne" ali "SFX" vsebine.

V vsakem primeru je video zelo zanimiv.