kredarica Svet24.si

Poglejte snežaka, ki so ga danes postavili na ...

kate winslet Svet24.si

Slavni poljub s Titanika je bil zelo masten

1717411446-dsc5773-01-1717411420051 Necenzurirano

Skrivnost neveljavnih volilnih glasovnic: največ ...

golob fajon-pl Reporter.si

Komu Golob pravi »naši palestinski prijatelji«?...

Luka Dončić, Mirjam Poterbin Ekipa24.si

Ste jo videli? Dončićeva mama na parketu v ...

natalija-bratkovič Njena.si

Natalija Bratkovič: Snemanj nikoli ne prekinjamo

ilicic boks Ekipa24.si

Bi lahko zamenjal kariero? Iličić pokazal nekaj ...

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično sem vznemirjen!”

Nejc Simšič, 18.05.2024 17:36:16

To nedeljo bo v dvorani Stožice prvič v karieri nastopil legendarni glasbenik, ki se tudi sam že zelo veseli koncerta in energije Slovencev. Ujeli smo ga v središču mesta.

Delite na:
FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično sem vznemirjen!”
Naš bralec je Roda Stewarta ujel med sprehodom po centru Ljubljane. Bralec

O prihodu svetovne glasbene legend Roda Stewarta se v zadnjih mesecih že veliko govoril, zato so tudi pričakovanja presegla vse meje. Glasbena ikona obljublja, da bo občinstvu ponudil nepozabno glasbeno doživetje in spomin, ki ga bodo dolgo nosili v srcih. "Resnično sem vznemirjen zaradi svojega prvega koncerta v Ljubljani in veselim se nastopa pred čudovitim slovenskim občinstvom. Pričakujete lahko moje največje uspešnice, pa tudi veliko pravih presenečenj!" je pred nedeljskim koncertom v Ljubljani povedal Rod Stewart, ki se že danes mudi v slovenski prestolnici. Naš bralec nam je poslal fotografijo zvezdnika med sprehodom po centru mesta. "Živa legenda! Smo ga pozdravili in je prijazno odzdravil ter nas ogovoril, smo mu povedali, da pridemo na koncert v Stožice,"  nam je zaupal bralec.

rod.jpg
Rod Stewart
Profimedia

Od grammyja do glasbenih rekordov 

Veliki sir Rod Stewart, ki ga vse generacije poznajo po uspešnicah, kot so ‘Sailing’, ‘The First Cut Is The Deepest’, ‘Rhythm Of My Heart’, ‘Tonight’s the night’, ‘Maggie May’ in mnoge druge, je pa tudi sredi svetovne turneje, v okviru katere bo to nedeljo prvič nastopil v Ljubljani.

DSC_0756 Denise Truscello 10.30.19.jpg
Rod Stewart
Denise Truscello

Dvakrat je bil sprejet v Rock and roll dvorane slavnih, je dobitnik nagrade grammy, leta 2016 pa je za svoj prispevek h glasbenemu in humanitarnemu delu prejel viteški naziv. Je eden redkih umetnikov, ki se ponaša s 16 singli, ki so se uvrstili med prvih 10 najbolj poslušanih na lestvici Billboard Hot 100. Z osupljivimi 10 albumi in 26 uspešnicami se je uvrstil na vrh lestvic v Veliki Britaniji, s 17 albumi in 16 hiti pa tudi na vrh lestvic v ZDA.