Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Duh z londonskega letališča

kl, 27.09.2021 17:45:53

Že leta z enega največjih letališč na svetu, londonskega Heathrowa poročajo o moškem v temni obleki in polcilindru, ki se prikazuje na letališki stezi ali v zgradbi.

Delite na:
Duh z londonskega letališča
Čakalnica na letališču Heathrow Pixabay
Potniki, letališki uslužbenci in člani posadk, ki pristajajo na londonskem Heathrowu, že leta poročajo o nenavadni prikazni - moškem v temni obleki s polcilidnrom in kovčkom, ki se sprehaja po letališki stezi in ki izgine, ko ga poskušajo najti ali mu priti bliže.
Duh se pojavlja že več kot 70 let, odkar je leta 1948 na tem letališču v megleni noči strmoglavilo letalo Douglas D3, belgijske družbe Sabena, ki je tistega dne priletelo iz Bruslja. Letalo je večkrat poskusilo pristati v slabih razmerah, vendar pilotoma to ni uspelo. Nazadnje je letalo strmoglavilo in zajel ga je ogenj, v katerem je umrlo 22 ljudi, preživeli so trije.

RAdar.jpg
Radar je večkrat zaznal človeka na stezi, vendar ga niso našli
Pixabay

BIZAREN DOGODEK LETA 1970

Sredi reševalne akcije pa je h gasilcem, ki so se trudili ukrotiti plamene, od nekod pristopil moški v temni obleki in spraševal, če so našli njegov kovček. Istega moškega so takrat videli tudi reševalci. Ko je gasilcem uspelo ogenj pogasiti so v razbitinah letala našli truplo nekega potnika, ki je bilo videti čisto tako kot moški, ki je spraševal po kovčku.
Od takrat moškega v temni obleki in s polcilindom na glavi videvajo na Heathrowu.
Leta 1970 je policijski inšpektor Leslie Alton dobil poročilo, da je letališki radar zaznal osebo na pristajalni stezi. Alton, ki je takrat na letališču delal že več kot 20 let, je s svojo ekipo odhitel na kraj, kjer naj bi se sprehajala osebe. Nadzorniki iz letališkega stolpa, s katerimi je bil na vezi, so mu v nekem trenutku povedali, da bi moral moškega videti, vendar ni bilo tam nikogar. Še več, kontrola v stolpu mu je v nekem trentutku dejala, da so morali osebo povoziti, ker radar kaže, da je sedaj za njimi. Varnostniki so preiskali večje območje v skladu z usmerjanji nadzornikov iz stolpa, vendar osebe nikoli ni bilo tam, kjer je kazal radar. Po nekaj urah so z iskanjem prenehali.
Čeprav se je prikazen pojavila že velikokrat vse do danes nihče ni mogel pojasniti, za kaj naj bi šlo. Zanimivo pa je, da so nekateri poročali celo o tem, da se jim moški v temni obleki prikazuje samo od pasu navzdol