Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Michael Jackson: »Dokazi«, da je še živ?!

kš, 22.02.2021 16:13:14

Teorij zarote, ki trdijo, da so nekatere slavne osebnosti, ki so naš planet predčasno zapustile, dejansko še žive, je ogromno.  Kar pomislite: Elvis Presley, Mariyln Monroe, Steve Jobs ali celo Adolf Hitler …

Delite na:
Michael Jackson: »Dokazi«, da je še živ?!
Dave Dave ali Michael Jackson? Youtube

Obenem pa je ogromno tudi drugačnih teorij – kot denimo ta, da je Paul McCartney umrl že na začetku svoje glasbene kariere in da je njegovo vlogo prevzel njegov dvojnik. Podobno se govori in piše o pevki Avril Lavigne, ki naj bi umrla že leta 2003. Takrat je bila na vrhuncu svoje kariere in služila milijone, zato naj bi se njeni bližnji in glasbena založba dogovorili, da skrijejo njeno smrt. Na njeno mesto pa so postavili dvojnico Melisso Vandella … Pa so jo res?

jackson.jpg
Njegova glasba je nesmrtna!
dok. Vklopa

25. junij 2009 – dan, ko nas je zapustila legenda!

Že od tragičnega dne, ko je nepričakovano umrl kralj popa, Michael Jackson, so začele krožiti najrazličnejše teorije zarote, ki trdijo, da je Michael pravzaprav živ in zdrav. Prve teorije so govorile o tem, da se je kralj hotel umakniti v zasebnost in da je zato zaigral svojo smrt … Dovolj mu je bilo vsega, želel si je živeti »normalno« življenje, brez paparacev, brez škandalov, brez medijev.

Michael Jackson.jpg
Pokojni Michael Jackson je imel 2 mlajša in 8 starejših sorojencev.
Profimedia

Dave Dave ni Dave, je Michael

Po spletu krožijo nove teorije zarote, največ jih boste našli na portalu YouTube, kjer je kar nekaj videov, ki »dokazujejo«, da je Michael Jackson živ. Eden od teh videov prikazuje Davida Jordana Robinsona, gospoda, ki ga je leta 1983 lasten oče hotel umoriti, in to tako, da ga je zažgal. Medtem ko je šestletnik spal, je oče nanj zlil bencin in vrgel vžigalico. Na srečo so dečka rešili, vendar kar 90 % njegovega telesa je bilo opečenega. Michael Jackson je želel dečku pomagati in ga potem, ko je ta okreval, povabil v svoj Neverland … Pozneje sta postala tudi dobra prijatelja. Tudi ko je Dave Dave odrastel, se je z veliko spoštovanja in ljubeznijo v srcu spominjal legendarnega prijatelja.

Žal je Dave Dave umrl leta 2018, star le 42 let. Nekaj časa je bila tudi njegova smrt zavita v tančico skrivnosti, pozneje pa so oblasti v javnost sporočile, da je bil vzrok smrti naraven. Ena od teorij zarote pravi, da je Dave Dave umrl precej pred letom 2018 in da je Michael Jackson dejansko prevzel njegovo podobo.

Dave Dave
Nekateri trdijo, da je na intervju prišel Michael Jackson, maskiran v Davea
YT

Pri Kingu je bil Jackson!

Teoretiki zarot so osredotočeni na intervju, ki ga je takoj po smrti Jacksona Larry King imel z Davom. Prepričani so namreč, da je King intervjuval zamaskiranega Michaela. Ko so analizirali način govora, oči in še nekaj podrobnosti, so si bili teoretiki zarot edini – to ni pravi Dave Dave, to je dejansko Michael Jackson. Seveda so tu tudi tisti, ki strogo obsojajo te teorije in trdijo, da je Dave Dave podzavestno prevzel način govora svojega idola … Možno? Seveda …

Ko se vmeša še politika

Michael Jackson je bil skozi leta stalen gost pri vseh ameriških predsednikih. Prvi predsednik, ki ga je gostil, je bil že Tony Carter. Sledili so vsi do njegove smrti. Michael je bil namreč tudi politično zelo aktiven.

Naveza s Trumpom in »mrtvim« Kennedyjem

Najbolj neverjetna teorija zarote, ki še v teh dneh kroži po spletu, je naveza Trump-Kennedy-Jackson. Trump je v javnosti večkrat povedal, da sta bila z Michaelom zelo dobra prijatelja in da je bil glasbenik resnično človek z velikim srcem. Najnovejša teorija zarote pa trdi, da je Michael s pomočjo Trumpa in nekaterih pripadnikov QAnonona zaigral svojo smrt. Pevec je menda vedel, da je smrt edini način, da zapusti Iluminate. Ker se je odločil spregovoriti proti Iluminatom, je bilo jasno, da se mora umakniti. Ker je bil že kot otrok v »tem poslu',«, je res ogromno vedel in videl marsikaj, kar ga je zaznamovalo za vse življenje.

profimedia-0509604287.jpg
John Kennedy Jr. in Carolyn Bessette Kennedy
Profimedia

Kennedy ni umrl!

Leta 1999 je zasebno letalo, ki ga je upravljal prav John Fitzgerald Kennedyja Jr., izginilo z radarjev. Na krovu so bili John, njegova žena Carolyn in njena sestra Lauren Bessette … Nekaj dni pozneje so našli ostanke letala in potem tudi trupla. Teoretiki zarote trdijo, da se je tudi Kennedy namenoma umaknil, ker se je začel že leta 1999 pripravljati na veliko vojno proti Iluminatom.

QAnon

Teorija zarote QAnon trdi, da obstaja bitka med dobrim in zlim, v kateri je Donald Trump zaveznik dobrega. Sledilci QAnona čakajo na dva glavna dogodka: nevihto in veliko prebujenje. Nevihta bo množična aretacija ljudi na visokih položajih, ki jih čaka težko pričakovani obračun. Prebujenje pa sledi in bo pripeljalo novo obdobje na planetu. Po tej teoriji zarote to bitko vodijo trije: Trump, Jackson in Kennedy jr.

quanon
Gibanje QAnon, katerega vodja naj bi bil prav Trump ... Pa je?!
YT

Prihodnost bo razkrinkala preteklost!

Če verjamete ali ne verjamete teorijam zarote, je pač vaša stvar … kar pa je zagotovo res in drži kot pribito, pa je dejstvo, da je Michael Jackson delal neverjetno glasbo, ki ga je naredila nesmrtnega!

Vojna s Sonyjem

Michael se je javno postavil proti Sonyju in njegovemu vodji Tommyju Mottoli … Po spletu kroži videoposnetek, v katerem je Michael razkril ogromno domnevno umazanih poslov družbe založbe Sony. Prav v tem posnetku je Michael jasno povedal, da zapušča Sony. »Nikoli niso pomislili, da bom povedal kaj o njih in njihovem načinu delovanja,« je med drugim povedal. Povedal je tudi, da je Mariah Carey prišla do njega in mu povedala, da je Motolla pravi hudič in da je zelo nevaren. »Moramo nadaljevati našo pot, dokler ga ne pokončamo,« je dejal in množica je vzklikala. »Ne smemo mu dovoliti, da nam počne to, kar trenutno počne.« Ta govor je dvignil ogromno prahu in povezujejo ga s prebujenjem in končnim obračunom.