dakota johnson Dobra karma

Ganljivo priznanje slavne igralke: na terapijah ...

Severina in Nikolina Pišek Svet24.si

Nikolina Pišek odkrila, zakaj sta se s Severino ...

cigler kralj Reporter.si

Zdaj še minister za delo Janez Cigler Kralj (NSi)...

igor zorčič Svet24.si

Poslanci še ne bodo odločali o Zorčičevi ...

DOG342X7R5156 Necenzurirano

Kako je Janša uredil cepivo za zdravnika blizu ...

bil neda2 Odkrito.si

Neda Ukraden Billu Gatesu: "Pridi, starajva se ...

sanjski moški-nove tekmovalke Njena.si

Razkrili nove tekmovalke šova Sanjski moški

Darilni boni letos velik hit za božično darilo!

Oglasno sporočilo, 07.12.2020 10:29:42

Zelo primerni za osebno in poslovno obdarovanje so v božično-novoletnem času darilni boni.

Delite na:
Darilni boni letos velik hit za božično darilo!
Zelo primerni za osebno in poslovno obdarovanje so v božično-novoletnem času darilni boni.

Za kar 40 odstotkov Avstrijcev bodo v božično-novoletnem obdarovanju letos pomembni darilni boni. To je pokazala raziskava, ki jo je v Avstriji v imenu SES Spar European Shopping Centers na vzorcu 1.000 anketiranih izvedel Inštitut za trg iz Linza. Rezultati raziskave razkrivajo, da bo 15 odstotkov anketiranih zagotovo obdarovalo z darilnimi boni, približno 25 odstotkov pa zelo verjetno. Nakup darilnih bonov trgovin v regiji v spremenjenih razmerah pomaga ohranjati več kot sto tisoč delovnih mest v trgovinski dejavnosti. Še posebej podjetja se rada poslužujejo nakupa darilnih bonov, s katerimi obdarijo svoje zaposlene.

»Rezultati študije in naša opažanja potrjujejo, da je prodaja oz. božično obdarovanje z darilnimi boni Desetak tudi letos velik hit. V spremenjenih razmerah nakup darilnih bonov v vašem najljubšem nakupovalnem središču v regiji prispeva k ohranjanju klasične maloprodaje, delovnih mest in kupne moči v državi. Kot potrošniki nosimo veliko odgovornost, ki se je mnogi ne zavedajo,« je pojasnil Marcus Wild, izvršni direktor SES Spar European Shopping Centers.

V Sloveniji je možno Desetake kupiti v vseh SES-ovih nakupovalnih središčih, kupci pa jih lahko enostavno naročijo tudi preko spleta. Unovčijo se lahko v vseh 5 centrih: ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje, Europark Maribor in Center Interspar Vič. Čas veljavnosti Desetakov je 5 let.

»Omejitve v času koronakrize so trgovinsko dejavnost v Sloveniji zelo prizadele. Še toliko bolj pomembno je, da imajo ljudje v decembru možnost fizičnega nakupovanja. S tem se bo okrepila klasična maloprodaja, saj je ravno konec leta tradicionalno eno najpomembnejših prodajnih obdobij za klasično trgovino na drobno in posledično tudi vsa z njo povezana delovna mesta. S sprostitvijo ukrepov bomo ljudem vrnili občutek božiča, trgovcem pa dali nov zagon, novo upanje za prihodnje leto,« je poudaril Toni Pugelj, direktor SES Slovenija.