Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Bowieja klical duh pokojnega očeta

kš, 16.05.2022 15:00:39

Bizarno!

Delite na:
Bowieja klical duh pokojnega očeta
David Bowie Profimedia

Pokojni David Bowie je bil prepričan, da ga je očetov duh po telefonu en teden klical vsak dan. Angleški glasbenik, ki je premenil leta 2016, star 69 let, se je od očeta Haywooda Jonesa poslovil leta 1969, domnevno zaradi pljučnice.

Teden dni po očetovi smrti pa naj bi Bowie, ki je takrat še bil zvezda v vzponu, doživljal paranormalne pojave. Prepričan naj bi namreč bil, da je pokojni oče z njim komuniciral iz onstranstva, saj naj bi mu telefon teden dni zvonil ob istem času. Po besedah njegovega prijatelja Johna Cambridgea, ki je vihtel bobnarske palčke, naj bi se to dogajalo po pevčevi selitvi v podeželsko hišo v Derbyshiru.

David Bowie

Vedno ob istem času

Cambridge je bil tisti, ki mu je Bowie, čigar pravo ime je bilo David Robert Jones, zaupal, da je prepričan, da je z njim v stik stopil duh njegovega pokojnega očeta. Skratka: Haywood se je poslovil 5. avgusta 1969, Bowieju pa je telefon en teden vsak dan zvonil ob pol šestih popoldne. Ko se je oglasil, mu ni nihče odgovoril, je še razkril Cambridge, Bowiejeva razlaga neobičajnega pojava pa je bila, da mu poskuša pokojni oče sporočiti, da je vse v najlepšem redu. Podeželsko domovanje, imenovano Haddon Hall, je bilo kot iz filma – staro in malce strašljivo. In čeprav Cambridge tovrstnih izkušenj v svojem času tam ni imel, pa ni zanikal, da je Haddon Hall številnim »dišal« po paranormalnem.

David Bowie
David Bowie
Profimedia