stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

BIZARNO: Človeška Barbie in Ken

kl, 14.01.2022 14:30:29

Bizarni zgodbi o življenju dveh ljudi, ki sta se odločila, da bosta postala lutki.

Delite na:
BIZARNO: Človeška Barbie in Ken
Človeška "Barbie in Ken" Facebook

Valerija Lukjanova in Justin Jedlica - ona Moldovka/Ukrajinka, on Američan - sta o spremembi svoje podobe sanjala že kot otroka. Ko sta odrasla, sta to tudi uresničila. Valeriji to, da ji pravijo "človeška Barbie" ni všeč, Justinu pa vzdevek "človeški Ken" laska.

Valerija Lukjanova FB.jpg
"Ne želim, da bi mislili, da hočem postati podobna lutki," pravi Valerija.
Facebook

"Z vesoljci govorimo jezik svetlobe."

Valerija Lukjanova se je rodila 23. avgusta 1985 v Tiraspolu v Moldaviji, trenutno pa je ukrajinska manekenka. 170 cm visoka Valerija tehta 42 kilogramnov, njena razmerja , poroča francoska revija L'Express. Njena razmerja, 86-45-86 so precej blizu tistim, ki jih ima lutka Barbie. Sama pravi, da za svojo postavo skrbi tako, da vsak dan po 6 ur prebije v telovadnici. Na namigovanja, da si je za vitek pas odstranila nekaj reber, pravi: "Ni res. Edina operacija, ki sem jo imela, je bila operacija dojk. Vitek pas sem podedovala po mami."

Valerija Lukjanova FB 1.jpg
Valerija verjame v duhovnost in ezoteriko
Facebook

Nad svojim vzdevkom "človeška Barbie" ni navdušena. "Malo je ponižujoče in žaljivo, a sem navajena ... to je to, kar zahteva večina oboževalcev, zato to moram upoštevati, vendar mi ni všeč. Ne maram, če ljudje mislijo, da posnemam lutko." Namesto "človeška Barbie" bi bila raje bila znana kot duhovni vodja po imenu Amatue. "Valerija je moje zemeljsko ime in za ljudi, ki me v resnici ne poznajo ali niso navdušeni nad ezoteriko. Tisti, ki so mi blizu, pa me imenujejo Amatue," pravi. Lukjanova tudi verjame, da lahko komunicira z vesoljci in potuje na druge planete. "Moja komunikacija z vesoljci ni verbalna," je dejala. "Govorimo jezik svetlobe. Od njih sem se veliko naučila. Tudi to, da je človeška civilizacija najmanj prefinjena." Nekoč hotela postati diharijanka - človek, ki živi samo od zraka in sončne svetlobe.  (Tukaj je treba povedati, da tega ne poskušajte, ne glede na to, kar govorijo razni guruji. Lahko umrete.)

Valerija Lukjanova FB 6.jpg
Valerija "prej" in "potem"
Facebook

Je pa poročena, vendar si otrok ne želi. "Nikoli ne bom imela svojih otrok. Ko sem nekoč potovala zunaj svojega telesa, sem se spomnila, da nisem človek in moj duh ni človeški duh — Na tem svetu ne bi smeli imeti otrok," je nekoč izjavila.

Juestin Jedlica Facebook 4.jpg
"Nikoli nisem bil tisto, kar je želel moj oče," je povedal Justin.
Facebook

"Vedno lahko najdem kaj, kar bi lahko popravil."

Justin Jedlica je iz Poughkeepsieja v New Yorku, kjer se je rodil 11. avgusta 1980. Poimenovali so ga "človeška lutka Ken", in pravi, da je to laskav naziv, čeprav ni bil njegov namen biti Ken. Na svoji spletni strani razlaga, da je njegovo odočitev oblikovalo njegovo otroštvo. "Bil sem vse prej kot tisto, kar je pričakoval moj oče. Namesto športa in avtomobilov me je privlačila umetnost in imel sem afiniteto do lepih stvari. Zdelo se mi je, da nihče tega ni razumel."

Justin Jedlica Facebook 2.jpg
"Vedno se da še kaj popraviti," pravi Justin
Facebook

Justin je navdušen nad plastično kirurgijo. S preobrazbo je začel pri 18 letih, ko si je dal popraviti nos. Potem ni mogel nehati. Dal si je dvigniti obrvi, povečati lica in ustnice, vstaviti vsadke v prsi in zadnjico ter spremeniti bicepse in ramena. Svoje spremembe opisuje kot "katarzične". Še vedno pa meni, da s preobrazbo ni končal. "Vedno najdem nekaj novega, kar bi lahko popravil," pravi.

Juestin Jedlica Facebook 5.jpg
Justin "prej" in "potem"
Facebook