stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Zares čudovite objave na instagramu

Oglasno sporočilo, 25.01.2023 13:50:06

Tudi vi radi brskate po Instagramu in gledate najrazličnejše videoposnetke oziroma tako imenovane “reelse“, ki so narejeni tako profesionalno, da se sprašujete: “Le, kako jim uspe!?“

Delite na:
Zares čudovite objave na instagramu

Kaj pa, če vam povemo, da lahko tudi vi ustvarjate identično vsebino? Vse kar potrebujete, je kakovosten telefon? A ne ustrašite se, zanj vam ne bo treba odšteti preveč, saj Samsung Galaxy A serija prinaša odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

Potrebujete odlične kamere

Za najboljše “reelse“, ki dobijo visoko število všečkov je pomembna kakovostna kamera na telefonu. Takšna, ki bo vedno posnela ostre in stabilne posnetke. Kamera z več objektivi na Galaxy A53 5G pametnem telefonu vaše fotografije povzdigne na višjo raven. Ujemite še razločnejše in jasnejše posnetke z 64-MP OIS kamero, razširite svoj kot gledanja z ultra širokokotno kamero, prilagodite fokus z globinsko kamero in se približajte podrobnostim z mikrokamero. Boste snemali ob večeru ali celo v nočnem klubu? Nobenega problema. Z OIS vaš Galaxy A53 5G snema videe bolj tekoče in ujame najmanjše podrobnosti tudi pri slabši svetlobi.

samsung-a53

Pred objavo posnetke še poglejte

Telefoni Galaxy A serije ponujajo tudi odlične zaslone. S 16,5 centimetra velikim FHD+ Super AMOLED zaslonom pri Galaxy A53 5G in 16,25 centimetra pri Galaxy A33 5G, boste lahko uživali v živahni svetlosti, ki dosega 800 cd/m², tudi na prostem, hkrati pa lahko pozabite na solzenje oči, zaradi gledanja v zaslon, saj zaščita za oči zmanjša modro svetlobo in poskrbi, da vaše oči ne trpijo.

Ker fotografij in videoposnetkov ni nikoli preveč, je pomembno, da je v telefonu tudi dovolj spomina. S 128 GB notranjega spomina in podporo za mikro SD-kartico do 1 TB boste imeli dovolj prostora za shranjevanje vseh poskusov najboljšega posnetka.

samsung-a53

Zmogljivi in vzdržljivi

Telefona aktualne A serije ponujata, tisto, kar si želi vsak uporabnik telefona. Baterijo, ki zdrži kar dva dni! 5000 mAh baterija ponuja več časa za pretakanje, deljenje vsebin, igranje iger in klice. Polnjenje bo ekstremno hitro z do 25-vatnim super hitrim polnjenjem in omogoča način varčevanja z energijo, s čimer tudi izboljšate splošno zmogljivost baterije.

Naj bo telefon tudi vaš modni dodatek, telefona A serije sta zdaj še tanjša in bolj prefinjena s kovinskim zaključkom, trdimi robovi in brezhibnim ohišjem kamere. Imata oceno IP67 za odpornost proti vodi in prahu in ju lahko potopite v največ 1,5 metra sladke vode za največ 30 minut. Z dodatno zaščito Gorilla Glass 5 stekla je vaša naprava zdaj še bolj trpežna in manj podvržena praskam, zato jo lahko brez skrbi sabo vzamete na vsako pustolovščino.

samsung-a53

Iščete najbolj ugoden telefon na trgu?

Potem je to gotovo Galaxy A13. Z njim boste do svoje denarnice res prijazni! Telefon ponuja 16,8-centimetrski brezkončni V zaslon, kjer bodo S FHD+ tehnologijo vsakodnevne vsebine videti neverjetno ostre, jasne in razločne.

Ker so fotografije v tem času socialnih omrežij izredno pomembne tudi ta telefon prinaša le najboljše kamere. Ultraširokokotna kamera s 123-stopinjskim pogledom vidi svet podobno kot človeško oko in tako omogoča fotografiranje z boljšo perspektivo. Za najmanjše podrobnosti poskrbi makrokamera 2 MP, ki vam odkrije podrobnosti, ki bi jih sicer zamudili. Da ne bo ob ustvarjalni mrzlici zatajila baterija, tudi ta zdrži dva dni 5000-miliamperurna (tipično) baterija vam omogoča, da ure in ure počnete to, kar želite.

samsung-a53

Zdaj še nekoliko ceneje

Ne glede na to, kateri telefon iz A serije boste izbrali, ne boste zgrešili. Ponujajo vse in še več. Z njimi se lahko zabavate ali opravite kakšno službeno opravilo, hkrati pa seveda lovite najlepše spomine, ki se vam dogajajo v letu 2023.

Ujemite zimsko čarovnijo in si  izbrano napravo iz Galaxy A serije privoščite z kar 20 % popusta.

Več o akciji najdete na tej povezavi.