baterija Svet24.si

Dveletnica umrla po zaužitju baterije iz ...

hudournik fekalije žusterna Svet24.si

Hude kritike: Se po Kopru širi ljubljanski smrad?

janez cerar pl Reporter.si

Kazen za cerkvenega žvižgača? Duhovnik, ki je ...

roke Svet24.si

Ko on popiva, je 82-letna mama zaklenjena v ...

20200722-01016613 Necenzurirano

UKC Ljubljana: objava visokih plač bi ogrozila ...

Donald Rose in Bojana Ksela Njena.si

Nekdanja televizijca drugič postala starša

FB_IMG_1624003912686 Njena.si

Poroka v velikem slogu: Saša in Miha kot princ in...

Ali materina znamenja povedo, kako smo umrli v preteklih življenjih?

kl, 09.06.2021 16:00:39

Če ste kdaj razmišljali o svojih preteklih življenjih in o tem, kako so se končala, vam tiktoker ponuja razlago.

Delite na:
Ali materina znamenja povedo, kako smo umrli v preteklih življenjih?
Svetlo območje okoli znamenja kaže, da ste bili ustreljeni s strupeno puščico, pravi Tiktoker TikTok

Veliko ljudi ima materina znamenja in razen tistih sumljivih, ki bi morda lahko pomenila rakavo obolenje, ali zares motečih, jim ne posveča veliko pozornosti. Zdaj pa je tiktoker Tythecrazyguy morda našel razlog, da jih podrobneje opazujemo. Pravi, da ta znamenja kažejo, kako smo umrli v preteklih življenjih.

Seveda, da bi v njegovo teorijo zarot verjeli, morate najprej verjeti v reinkarnacijo. Tudi Ty tako v svoji objavi najprej razloži idejo o reinkarnaciji in teorijo, da smo pred sedanjim živeli že v stotinah drugih teles. V skladu s tem prepričanjem Ty pravi, da so materina znamenja ne le znak smrti v prejšnjem življenju, pač pa tudi opozorilo.

Seveda obstajajo tudi ljudje, ki nimajo znamenj na telesu. Vendar je to le znak, da so umrli naravne smrti, pravi Ty. Ostala znamenja pa večinoma pomenijo poškodbe, ki so privedle do smrti - posebej rjava znamenja, ki so najpogostejša.

"Če imate znamenje na beločnici, pomeni, da ste umrli v spanju," pravi Ty. Medtem pa rdeča znamenja pričajo o tem, da ste umrli zaradi ognja - bodisi zgoreli v požaru ali bili sežgani. Če pa je okolica rdečega znamenja svetla, to pomeni, da so vas ustrelili s strupeno puščico.

Znamenja v okolici spolovil pomenijo, da ste umrli med seksom, pravi Ty.

Njegove razlage so pritegnile mnogo uporabnikov TikToka, ki sedaj razpravljajo in uživajo v teorijah o tem, kako so umrli. Eden od komentatorjev je zapisal, da je Tyeva teorija brez dvoma pravilna. "Imam znamenje na podplatu in menim, da sem umrl zaradi električnega toka, kar ima smisel, glede na to, da imam rad računalnike in akvarije."

Z več kot štirimi milijoni ogledov kaže, da so uporabniki TikToka navdušeni nad teorijo, vsekakor pa bo še najbolje, če boste poskušali ostati živi kar najdlje v tem življenju. Pa ne pozabite - nekatera znamenja lahko pokažejo, kako boste umrli v tem življenju, če nanja ne boste dovolj pozorni.